Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a interesat de vedeta lui FC Argeş pentru transferul la FCSB! MM Stoica i-a indicat un alt atacant din Superligă, dar cotat la "1.7 milioane de euro" | EXCLUSIV

Gigi Becali s-a interesat de vedeta lui FC Argeş pentru transferul la FCSB! MM Stoica i-a indicat un alt atacant din Superligă, dar cotat la "1.7 milioane de euro" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că e dispus să mai aducă un atacant la echipă, deşi oprise transferurile în urmă cu câteva zile. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost consultat în privinţa jucătorului ochit de afacerist.

Fotbalistul de la FC Argeş pe care l-a ochit Gigi Becali. MM Stoica i-a indicat un alt atacant din Superligă

E perioada schimbărilor la FCSB, mult mai devreme decât era de aşteptat. Echipa are o perioadă agitată. Nicolae Dică îi ia locul lui Toni Petrea în funcţia de antrenor, după ce cel din urmă a anunţat că-şi dă demisia. 

De asemenea, plecarea lui Florin Tănase de la FCSB e de actualitate. Deşi nu ar dori să-l cedeze, Gigi Becali aşteaptă doar să se lămurească situaţia impresarilor şi echipa din China să vireze suma de trei milioane de euro, clauza de reziliere pentru ca mutarea să se întâmple. 

Dezamăgit de atacanţii centrali din lot, Gigi Becali s-a interesat de jucătorul ofensiv al lui FC Argeş, Alexandru Işfan (22 de ani), care a evoluat în centrul terenului şi în partea stângă a atacului. 

Mihai Stoica i-a dat referinţe finanţatorului FCSB, dar în minte îl are pe David Miculescu, fotbalistul de la UTA de care Gigi Becali nu se poate atinge, din cauza sumei de transfer. 

"Gigi a pus întrebări despre Işfan. M-a întrebat ce joacă. I-am spus că e atacant lateral dreapta, dar în opinia mea nu e număr 9. Ei îl joacă acolo din lipsă de jucător under. Nu-l văd să aibă calităţi în poziţia aia şi cam asta a fost. Îl văzusem de la Mioveni de mult, dar Liga 1 e diferită", a declarat expertul Orange Sport. 

"Eu aş întreba despre Miculescu, dar nu pun eu întrebări. Mereu aş întreba, doar că am văzut că e 1.7 milioane de euro. Preţurile astea au fost odată ca în poveşti ca niciodată şi nu cred că vor mai exista. Miculescu are cifre mai bune. Sunt lentuţi amândoi, dar înalţi, altfel decât suntem noi obişnuiţi noi în bandă.

Işfan arată bine, oricum, dar cred că trebuie să aibă cifre atacanţii. Işfan a dat... Trebuie să marchezi în 4-3-3 al nostru", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

Despre Işfan a vorbit şi Eugen Neagoe, fostul antrenor al Astrei, al lui Dinamo sau al lui Sepsi: "Eu am vrut să-l aduc la Astra, chiar am vorbit cu Dani Coman despre el. A avut o perioadă bună la FC Argeş, dar n-a continuat în evoluţiile bune. E interesant, la fel ca Miculescu", a spus antrenorul pentru Orange Sport.  

  • 106 meciuri, 10 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Işfan la CS Mioveni şi FC Argeş. 
  • 103 meciuri, 14 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Miculescu la UTA. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbisfandavid miculescutransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare