Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Moştenirea" lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu avertizează: "Sunt prea mari ruşinile. Nu are altă variantă" | EXCLUSIV

"Moştenirea" lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu avertizează: "Sunt prea mari ruşinile. Nu are altă variantă" | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova nu are linişte nici în acest început de sezon. Preşedintele Sorin Cârţu nici nu concepe o eliminare din preliminariile Conference League, a mutat presiunea pe antrenorul Laszlo Balint şi şi-a amintit de "ruşinile" din trecut.

Sorin Cârţu, despre începutul Universităţii Craiova cu Laszlo Balint

Laszlo Balint a început cu trei remize mandatul la Universitatea Craiova, 2-2 cu Sepsi şi 1-1 cu U Cluj, în Superligă, şi 1-1 cu Vllaznia în turul secund preliminar Conference League. 

Cea mai mare miză este în meciul european pentru Laszlo Balint, iar acest aspect i-a fost reamintit. 

"N-aş face o analiză aşa radicală deocamdată. Cert e că prima repriză cu U Cluj a fost urâtă, nu mă aşteptam să avem o asemenea prestaţie. Trebuie să ne calificăm (n.r. cu Vllaznia). Normal că sunt speranţe. Obligatoriu, calificarea! Nici nu vreau să mă gândesc la altceva", a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport. 

La Universitatea Craiova, Laszlo Balint a moştenit o echipă eliminată prematur din competiţiile europene şi un grup care a ratat constant titlul din Superligă. De altfel, ultimele eliminări din Europa ale echipei au fost catalogate drept "ruşini" de Sorin Cârţu. 

"Păi, ce? A venit la echipă că să poată să aibă altă variantă în afară de calificarea la meciul cu albanezii? Nici nu trebuie să se gândească o altă variantă. Sunt prea mari ruşinile (n.r. - din trecut) că să putem să mai aşteptăm.

Toată lumea e la începutul campionatului, echipele încă îşi caută forma sportivă, nu poţi să ai formă sportivă în etapa a doua. 

Sepsi a început foarte bine, s-au şi gândit probabil la acest lucru, au trebuit să pregătească o Supercupă. După, începutul cu noi şi meciul de cupă europeană", a mai spus fostul mare jucător al Universităţii Craiova. 

Rezultatele echipelor din România în preliminariile Conference League

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo. Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41.

CFR Cluj s-a impus cu scorul 3-0 (2-0) în faţa echipei Inter Escades,din Andorra, joi seară, pe teren propriu, în prima manşă din al doilea tur preliminar al Conference League. Ultimul gol a fost al românului Raul Feher, în propria poartă.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa slovenă Olimpija Ljubljana, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Universitatea Craiova a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: sorin cartulaszlo balintuniversitatea craiovavllazniauniversitatea craiova conference league 

viewscnt
Articole similare