Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie luată de noul antrenor al FCSB! Schimbare majoră cu efect imediat. Ce se întâmplă | EXCLUSIV

Prima decizie luată de noul antrenor al FCSB! Schimbare majoră cu efect imediat. Ce se întâmplă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Noul antrenor al FCSB poate lua o decizie care să fie pe placul managerului general Mihai Stoica. Schimbarea importantă din echipa de start ar putea fi văzută încă de la primul meci cu tehnicianul care-l înlocuieşte pe Toni Petrea.

Ce schimbare se pregăteşte la FCSB odată cu venirea noului antrenor

Toni Petrea e istorie la FCSB. El pleacă pentru a doua oară de la echipa finanţată de Gigi Becali, de această dată în plin sezon. După două înfrângeri, cu Rapid şi Saburtalo, şi remiza cu U Cluj, Toni Petrea l-a anunţat pe Mihai Stoica faptul că renunţă la postul de antrenor.

Luni, Gigi Becali şi Nicolae Dică se întâlnesc, pentru a negocia termenii instalării antrenorului. MM Stoica a recunoscut că-l doreşte pe Dică şi că e singura variantă în acest moment, după alte două dăţi în care a refuzat postul. 

Iar noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, pregăteşte o schimbare în privinţa echipei de start, dacă va semna cu afaceristul. 

Decizia luată de principal ar fi una pe placul lui Mihai Stoica, cel care a spus în mai multe rânduri cum ar putea arăta posturile anumitor jucători. 

În urmă cu o săptămână, Nicolae Dică susţinea că la FCSB ar lua următoarele decizii: Octavian Popescu să fie retras în mijlocul terenului, pentru a-i face loc lui Florinel Coman în partea stângă a atacului. Astfel, Florin Tănase ar urma să fie folosit atacant central. 

O mutare care ar fi plăcută atât de Gigi Becali, cât şi de Mihai Stoica, în condiţiile în care Florinel Coman va fi titular, pentru a reveni la forma din trecut. 

"L-am antrenat pe Coman. L-am folosit şi eu o dată sau de două ori atacant, pentru că îl cunosc de când avea 13 ani. Eram acolo, la Viitorul, actuala Farul. Ştiu că juca doar atacant. Până la prima echipă a jucat doar atacant, apoi a devenit atacant în banda stângă. Are şi calităţi de atacant, dar cel mai bun randament al său a fost când a jucat în partea stângă. 

Îl au pe Popescu acolo, dar dacă vrei să-l câştigi pe Coman... Tavi Popescu poate juca şi în zona centrală, poate chiar cu un randament mai bun în zona centrală. Poate juca între linii, are ultima pasă, consider că trebuie să treacă mai multe mingi pe la el. Aşa îi câştigi pe amândoi", declara Nicolae Dică, pentru Orange Sport, în urmă cu o săptămână. 

În primul meci oficial din acest sezon cu U Cluj, FCSB a surprins cu echipa de start. Florinel Coman a fost folosit atacant central, Octavian Popescu a ocupat locul obişnuit din partea stângă a terenului, iar Florin Tănase a jucat mijlocaş, în ciuda declaraţiilor oferite de conducătorii echipei. 

  • Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB cu Nicolae Dică: Târnovanu - Ov. Popescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman. 

Posibilul înlocuitor al lui Toni Petrea la FCSB îi atrage atenţia lui Florin Tănase: "Nu mi se pare normal. Vorbeşti cu MM, cu patronul" | EXCLUSIV

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai stoicanicolae dicanicolae dica antrenor fcsbflorinel comanoctavian popescuflorin tanase 

viewscnt
Articole similare