Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a putut spune acum Dumitru Dragomir despre Adrian Mititelu şi fiul său după războiul din dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: "Băi, fraţilor, ce vă zic eu acum" | EXCLUSIV

Ce a putut spune acum Dumitru Dragomir despre Adrian Mititelu şi fiul său după războiul din dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: "Băi, fraţilor, ce vă zic eu acum" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi-a schimbat părerea despre patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, la aproape un deceniu de la dezafilierea Universităţii Craiova.

Dumitru Dragomir, despre Adrian Mititelu şi U Craiova 1948

Dumitru Dragomir a revenit la sentimente mai bune faţă de familia Mititelu, după ani întregi în care între cele două părţi a existat un conflict aprig. 

  • Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova să fie dezafiliată provizoriu. 
  • Doi ani mai târziu, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, au fost trimişi în judecată de DNA în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, pe atunci echipa lui Adrian Mititelu. 
  • Cei doi au fost acuzaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă. Deşi în 2016 au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare, ei au fost achitaţi, în 2017. 

La 11 ani de la începutul conflictului, Dumitru Dragomir a vorbit în temeni laudativi despre Adrian Mititelu şi fiul său, cel care s-a ocupat de U Craiova 1948 cât timp tatăl său a fost în închisoare. 

"Băi, fraţilor,  ce vă spun eu acum. Mititelu ăsta e omul dracu'. Văd că şi-a lăsat răutatea deoparte, a făcut echipa bună. Sunt oameni ambiţioşi şi el, şi fiul lui. Sunt de admirat, nu sunt de înjurat. Eu am fost prieten cu ei, apoi au vrut să ne bage la puşcărie nevinovaţi, pe mine şi pe Mircea Sandu, dar eu nu-i port pică.

Îl admir pentru ceea ce face. Am auzit că a făcut un centru de copii şi juniori la câţiva kilometri de Craiova, cu terenuri de iarbă. Bravo lui!", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

De asemenea, "Oracolul" a remarcat decizia de a-l instala pe Marius Croitoru pe banca lui U Craiova 1948 şi a susţinut că victoria cu CFR Cluj, scor 3-1, nu l-a surprins. 

"Nici nu e o surpriză pentru mine. Acest antrenor, Croitoru, este unul dintre primii trei antrenori ai acestei ţări. Eu tot o spun de vreo doi, trei ani. Uitaţi-vă ce făcuse din Botoşani. Tare m-aş bucura să vină în primele şase locuri şi să se bată la play-off", a mai spus fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir. 

 
Material de: Răzvan Ionaşcu, Dan Mirea

Afla mai multe despre: adrian mititeludumitru dragomiru craiova 1948universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare