Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru se bucură din lucruri mici. "Suntem cu banii la zi. S-au luat şi în avans banii". Fotbalistul de la UTA pe care l-ar putea pierde

Ilie Poenaru se bucură din lucruri mici. "Suntem cu banii la zi. S-au luat şi în avans banii". Fotbalistul de la UTA pe care l-ar putea pierde

UTA

Comentarii

Ilie Poenaru şi Nae Constantin au tras concluziile după UTA - Petrolul Ploieşti 2-0.

UTA - Petrolul Ploieşti 2-0

UTA a câştigat, scor 2-0 (1-0), meciul susţinut luni în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în etapa a doua a Superligii. UTA a deschis scorul în minutul 11, când portarul ploieştean Avram a respins greşit un balon, iar Miculescu a înscris din careu. Acelaşi Miculescu a reuşit dubla în minutul 69, când l-a învins pe Avram cu un şut de la marginea careului.

Ilie Poenaru se declară mulţumit de ce se întâmplă la UTA şi de condiţiile puse la dispoziţie de conducători. De asemenea, antrenorul e conştient că l-ar putea pierde pe David Miculescu vizat de un posibil transfer. 

"Un meci foarte greu, mă aşteptam ca Petrolul să răspundă în aşa manieră, pentru că am spus că întâlnim o echipă bună, o echipă care joacă un fotbal bun. Mai avem de lucru, mai avem multe de pus la punct, dar pentru moral şi pentru continuitate sunt trei puncte importante pentru noi. 

Atmosferă incredibilă, nu ai cum să nu joci fotbal, e o plăcere să joci fotbal cu un asemenea public, cu o asemenea galerie. 

(n.r. - despre plecarea lui Miculescu). E posibil orice. Deocamdată este aici, se pregăteşte. Observaţi jocul lui Miculescu, nu e întâmplător. Miculescu e foarte responsabil, se pregăteşte foarte bine. 

Suntem bine, avem tot ce ne trebuie, nu ne lipseşte nimic. Suntem cu banii la zi. S-au luat şi în avans banii", a declarat antrenorul de la UTA. 

De cealaltă partă, Nae Constantin a spus că preferă să câştige în orice condiţii, după a doua înfrângere în Superligă. 

"Am pierdut din nou şi asta nu e bine, pentru că vin meciuri din ce în ce mai grele şi o să fie o presiune în plus pentru noi. Sunt supărat pe toate greşelile, dar ăştia suntem. 

Bifăm la impresia artistică, doar că la fotbal impresia artistică nu se pune. Nu mă mulţumeşte cu nimic că lumea ne apreciază jocul, că jucăm frumos, deschis. Îmi doresc să jucăm urât şi să câştigăm", a spus antrenorul de la Petrolul Ploieşti. 

În Superligă, pe primele locuri ale clasamentului sunt Farul (6 puncte), FC Botoşani (6 puncte), Sepsi (4 puncte) şi Hermannstadt (4 puncte).

Afla mai multe despre: ilie poenaruuta petrolul 

viewscnt
Articole similare