Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, primul transfer important în "era" Dică! Becali îşi îndeplineşte vechiul vis

BREAKING | FCSB, primul transfer important în "era" Dică! Becali îşi îndeplineşte vechiul vis

FCSB

Comentarii

FCSB e gata să dea prima lovitură pe piaţa transferurilor în "era" Nicolae Dică. Gigi Becali l-a anunţat oficial pe Nicolae Dică drept noul antrenor al echipei şi se pare că se pregăteşte şi primul transfer important. Dan Nistor (34 de ani), mijlocaşul U Craiova, poate ajunge la echipa roş-albastră.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a FCSB, după ce a negociat cu Gigi Becali, care l-a mai dorit şi după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipă. Becali îşi mai poate îndeplini un vis mai vechi, la fel ca în cazul Dică, prin transferul lui Dan Nistor, fostul căpitan de la Dinamo, acum la U Craiova.

BREAKING | FCSB, primul transfer important în "era" Dică! Becali îşi îndeplineşte vechiul vis

Dan Nistor este dorit insistent de Mihai Pintilii, secund în stafful echipei roş-albastre, la FCSB. Cei doi au o relaţie de rudenie, naş-fin, iar Pintilii i l-a propus pe Dan Nistor lui Gigi Becali, scrie Oltenia TV, care anunţă că acesta insistă pe lângă patronul echipei pentru transfer.

Gigi Becali l-a dorit pe Dan Nistor la FCSB pe vremea când mijlocaşul era căpitanul lui Dinamo, iar dorinţa lui Becali a creat un adevărat scandal în "sânul" lui Dinamo la vremea respectivă. "Mutarea se poate realiza în zilele următoare", mai scrie sursa citată depsre Dan Nistor la FCSB.

Laszlo Balint l-a exclus din lot pe Dan Nistor la U Craiova, alături de Ionuţ Vînă, fost jucător la FCSB.

Dan Nistor, propus de Mihai Pintilii la FCSB, după ce Becali l-a dorit când era la Dinamo. Reacţia lui Mihai Stoica

„Nistor este jucătorul care nu trebuie să stea pe bancă, lui îi trebuia responsabilitate, să primească banderola, să joace. Cred că momentul decisiv a fost la meciul cu Sepsi, atunci când a intrat în repriza a doua”, a spus managerul general de la FCSB, conform Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Dan Nistor a ajuns la U Craiova  în  ianuarie 2020 după ce Mihai Rotaru a plătit 260.000 de euro pentru transferul său de la Dinamo. Cel poreclit „Ceapă” a bifat 101 meciuri, a dat 13 goluri şi a oferit 16 pase decisive la formaţia din Bănie.

Afla mai multe despre: dan nistortransferfcsbgigi becalimihai pintilii 

viewscnt
Articole similare