Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă importantă primită de FCSB pentru un titular: ”El mi-a zis atât, eu am spus 10 milioane”

Ofertă importantă primită de FCSB pentru un titular: ”El mi-a zis atât, eu am spus 10 milioane”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizate odată cu plecarea lui Toni Petrea (47 de ani) şi revenirea lui Nicolae Dică (42 de ani), Gigi Becali (64 de ani) a dezvăluit că tocmai a primit o ofertă importantă pentru unul dintre titularii FCSB-ului,

Luni, Gigi Becali a fost informat de Toni Petrea că nu îşi doreşte să mai continue la Bucureşti, în urma începutului dezastruos de sezon avut de FCSB sub comanda sa.

Nimic mai mult decât o ”marionetă” pentru Becali, antrenorului i s-a găsit un înlocuitor încă de luni seara, iar marţi a fost anunţată oficial venirea acestuia.

În cadrul unei conferinţe de presă ţinută la palat, patronul FCSB-ului a confirmat că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei.

Acesta a condus deja un prim antrenament după revenire şi urmează să stea pe bancă joi, la returul cu Saburtalo, din al doilea tur preliminar al Conference League.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Gigi Becali a dezvăluit şi o propunere pe care tocmai a primit-o, ”acum două ore”, pentru un titular de la FCSB.

Ofertă importantă primită de FCSB pentru un titular

Este vorba despre Ştefan Târnovanu (22 de ani), pentru care ar fi fost oferită suma de patru milioane de euro în final, după ce discuţiile porniseră de la două milioane.

Totuşi, Gigi Becali este convins că poate obţine de la 10 milioane de euro în sus pentru portarul său, motiv pentru care nu a dat curs propunerii primite.

Mi-a zis de Târnovanu, că două milioane, că trei, că patru. De la două milioane a ajuns la patru. Nu îl dau pe Târnovanu.

Pentru că eu trebuie să speculez şi cu marfa pe care o am, să îmi scot banii ăia. Dacă pe ăla care are valoare nu îl speculez, atunci ce fac?

Nu îi fac nicio valoare, că după aia speculaţi voi. Bine, după aia mi-a zis (n.r. agentul) să spun un preţ. Asta s-a întâmplat acum două ore.

Zece milioane, am spus şi este puţin, pentru că pe zece milioane nu ar trebui să îl dau. Eu ar trebui să iau mulţi bani pe Târnovanu”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare