Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fotbalistul plecat de la CFR Cluj după doar cinci meciuri a semnat cu FC Botoşani: ”Bine ai venit!”

OFICIAL | Fotbalistul plecat de la CFR Cluj după doar cinci meciuri a semnat cu FC Botoşani: ”Bine ai venit!”

FC Botoșani

Comentarii

Marţi, FC Botoşani a confirmat cel de al optulea transfer al verii, în forma unui fost jucător de la CFR Cluj. Acesta o părăsise pe campioana României după doar cinci partide, după ce nu reuşise să îl impresioneze pe Dan Petrescu.

Mai mult voci importante din fotbalul românesc au văzut plecarea lui Marius Croitoru ca o lovitură grea pentru FC Botoşani, dar, până acum, echipa arată bine în lipsa sa.

Moldovenii s-au impus în primele două etape ale campionatului şi au demonstrat că există viaţă şi după fostul antrenor, semn că metodele lui Mihai Teja dau roade.

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare sezon, formaţia moldoveană îşi schimbă lotul aproape vară de vară, întrucât e nevoită să îi înlocuiască pe jucătorii care impresionează şi, inevitabil, părăsesc clubul.

În această perioadă de mercato, Botoşani i-a adus deja la club pe Franco Mussis (Argentina), Andrei Ureche, Elad Shahaf (Israel), Marian Obedeanu, Ovidiu Perianu, Shaquill Sno (Olanda) şi Kevin Boli (Coasta de Fildeş), iar marţi a confirmat o nouă venire.

Fotbalistul plecat de la CFR Cluj după doar cinci meciuri a semnat cu FC Botoşani

Este vorba despre Yacouba Sylla (31 de ani), jucător care a a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj în perioada iulie 2019 - octombrie 2020, deşi, la propriu, a făcut-o numai de cinci ori.

Dan Petrescu i-a convins pe şefii din Gruia să plătească 400.000 de euro în schimbul jucătorului, dar l-a folosit apoi numai cinci meciuri, înainte de a îl lăsa să plece liber de contract.

Acum, Sylla a revenit în România, după ce a semnat cu FC Botoşani, şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Bine ai venit, Yacouba Sylla! Yacouba Sylla, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu FC Botosani pe o perioada de un an cu optiune de prelungire.

Mijlocasul a mai jucat la Bastia (Franta), Mouloudia (Maroc), CFR Cluj, Strømsgodset (Danemarca), KV Mechelen (Belgia)”, se arată în mesajul postat de Botoşani.

Ajuns la 31 de ani, Sylla s-a născut în Franţa, dar a ales să reprezinte o altă naţională. Acesta a însumat 34 de apariţii pentru Mali înainte de a se retrage.

Afla mai multe despre: yacouba sylla 

viewscnt
Articole similare