Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1! Fostul star din campionatul nostru, dorit insistent de o pretendentă la titlu | EXCLUSIV

Revenire de senzaţie în Liga 1! Fostul star din campionatul nostru, dorit insistent de o pretendentă la titlu | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

După ce a reuşit să obţină doar două puncte din primele două etape, Laszlo Balint (43 de ani) i-a cerut de îndată lui Mihai Rotaru întăriri, pentru a avea şanse de a îşi atinge obiectivele. Sursele Orange Sport au dezvăluit că oltenii fac eforturi pentru îl repatria pe un fost star din campionatul nostru.

Instalat pe banca tehnică a Universităţii Craiova în această vară, Laszlo Balint a primit pentru prima dată în carieră frâiele unei echipe cu pretenţii la titlu şi calificări în cupele europene.

Anterior, antrenorul de 43 de ani pregătise echipe din ligile inferioare ale României, reuşind în final să ajungă în Liga 1 după ce a obţinut promovarea cu UTA Arad.

Demis de ”textilişti” pe parcurscul ultimului sezon, în ciuda muncii incredibile pe care a făcut-o pe stadionul Francisc von Neuman, Balint a făcut pasul la o echipă mai mare în această vară.

Însă, începutul aventurii sale în Bănie nu a decurs conform planului până acum: după trei partide cu acesta pe bancă, două în campionat şi una în Conference League, oltenii au reuşit să însumeze trei remize.

Pe lângă rezultatele modeste ale echipei, Universitatea Craiova are şi şanse mari de a îl pierde pe Gustavo (30 de ani), om de bază în sezonul precedent.

Revenire de senzaţie în Liga 1

Deşi i-a adus deja la club pe Sergiu Hanca şi Rivaldinho, trupa din Bănie mai doreşte să îşi ”betoneze” atacul, iar sursele Orange Sport au dezvăluit că Mihai Rotaru face eforturi pentru a transfera un fost star din Liga 1.

Este vorba despre Ibrahima Tandia (29 de ani), jucătorul lui Sepsi în perioada februarie 2018 - iulie 2019, adus gratis de covăsneni şi vândut apoi în Arabia Saudită pentru 600.000 de euro.

Fotbalistul cu o apariţie în tricoul naţionalei Maliului a reuşit să însumeze 51 de meciuri la Sfântu Gheorghe, în care a marcat de 16 ori şi a oferit şapte pase decisive.

Ajuns la Al Hazem, Tandia nu a putut replica forma de la Sepsi şi a fost împrumutat la CS Sfaxien (Tunisia), înainte de a fi cedat definitiv la Al Adalah în această iarnă, pe care a ajutat-o să promoveze în prima ligă.

Acesta a marcat de 12 ori în doar 11 partide în al doilea eşalon saudit, prestaţiile sale convingându-i pe şefii Craiovei să îi ofere şansa de a reveni în România.

Afla mai multe despre: ibrahim tandia 

viewscnt
Articole similare