Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă-surpriză pentru echipa naţională? Ce spune selecţionerul marii rivale după ce a fost propus conducerii FRF: ”Mi-a oferit oportunitatea” | EXCLUSIV

Variantă-surpriză pentru echipa naţională? Ce spune selecţionerul marii rivale după ce a fost propus conducerii FRF: ”Mi-a oferit oportunitatea” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În urmă cu un an, Mircea Lucescu a propus conducerii FRF să îl ”fure” pe selecţionerul Marco Rossi (57 de ani) de la naţionala Ungariei. Într-un interviu cu Orange Sport, acesta a dezvăluit ce efecte a avut nominalizarea lui ”Il Luce”.

La ultima acţiune a echipei naţionale, România s-a făcut de râs cu Muntenegru şi a ajuns la un pas de a retrograda din divizia B a Nations League, dintr-o grupă din care mai fac parte Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina.

În aceeaşi perioadă, marea rivală a selecţionatei noastre, Ungaria, a umilit-o pe Anglia şi a făcut un pas important spre a se menţine în divizia A a Ligii Naţiunilor.

Deşi au un lot puţin mai valoros ca al nostru, s-a pus probleme de ce maghiarii încă se pot lupta cu elita Europei, iar noi nu.

Impresionat de prestaţiile Ungariei, Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi celor de la FRF, tehnician pe care îl cunoaşte încă de când era jucător, întrucât îl antrenase la Brescia.

Variantă-surpriză pentru echipa naţională a României?

Nimic nu s-a mai auzit de varianta Marco Rossi după sugestia lui Mircea Lucescu, iar, într-un interviu cu Orange Sport, italianul a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni de la FRF.

În plus, acesta a punctat că este recunoscător Ungariei pentru şansa pe care i-a oferit-o, motiv pentru care nu ia în calcul să părăsească naţionala maghiară până la finalul contractului său, în 2025.

”(n.r. Mircea Lucescu v-a propus ca selecţioner al României, v-a contactat cineva de la Federaţie?) Nu, deoarece am un contract pe termen lung cu Federaţia din Ungaria, trebuie să fiu respectuos şi pe altă parte vreau să fiu, pentru că Ungaria mi-a oferit oportunitatea de a fi un antrenor bun.

Fără Ungaria, fără Federaţia Maghiară, n-aş fi putut să ajung la acest nivel în fotbal. Le sunt recunoscător şi minimul pe care îl pot face e să le arăt respectul meu.

Am un contract pe termen lung cu ei până în decembrie 2025 şi idea mea e să-mi duc la bun sfârşit contractul”, a declarat Marco Rossi pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marco rossi 

viewscnt
Articole similare