Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune fotbalistul de 1,7 milioane de euro dorit de FCSB despre un posibil transfer: ”Mă gândesc”

Ce spune fotbalistul de 1,7 milioane de euro dorit de FCSB despre un posibil transfer: ”Mă gândesc”

UTA

Comentarii

David Miculescu (21 de ani) a reuşit să îi aducă toate punctele UTA-ei în ultima etapă, după ce a marcat ambele goluri din victoria cu 2-0 a arădenilor. În urma partidei, ”tricolorul” mic a vorbit despre o posibilă plecare de la club.

Luni, Ilie Poenaru a reuşit să îşi treacă în cont prima victorie pe banca tehnică a UTA-ei Arad, după ce a trecut de Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

David Miculescu a fost eroul gazdelor, marcând o dublă în poarta lui Raul Avram pentru a le aduce toate punctele ”textiliştilor”.

Jucătorul de 21 de ani a stârnit atenţia mai multor echipe importante din campionatul nostru, dar şi unor formaţii din străinătate.

Clubul care s-a interesat cel mai mult de serviciile sale a fost FCSB, care în continuare îl doreşte pe jucătorul care ar fi cotat la 1,7 milioane de euro de UTA.

Titular în a doua etapă a campionatului, David Miculescu a marcat o dublă în victoria 2-0 a arădenilor cu Petrolul, iar, în urma fluierului final, a fost întrebat dacă are planuri să părăsească clubul.

Ce spune fotbalistul de 1,7 milioane de euro dorit de FCSB despre un posibil transfer

Jucătorul de 21 de ani a afirmat că se gândeşte numai la UTA la momentul actual, iar, întrebat despre preţul său, a spus că nu doreşte să se autoevalueze.

Da, ştiu că nu este încă gata (n.r. perioada de transferuri), dar nu pot să mă gândesc la un transfer, a început campionatul, mă gândesc doar la UTA, să îi ajut, să câştigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri şi ce va fi, vom vedea.

(n.r. UTA cere un milion de euro pe tine, crezi că au mai crescut preţul după seara asta?) Nu ştiu, nu mă bag, nu vreau să mă autoevaluez, ei ştiu, ei cer, nu am ce să zic mai mult”, a declarat David Miculescu.

Ajuns la 21 de ani, starul UTA-ei a însumat deja 105 apariţii în tricoul arădenilor, în care a marcat 16 goluri şi a oferit două pase decisive.

Miculescu are şi apariţii în tricoul naţionalei U21, însă nu a apucat să debuteze în selecţionatei mari a României.

Deşi este cotat la 1,7 milioane de euro de UTA, transfermarkt îi estimează valorea lui Miculescu la 1,2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare