Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA, lovitură de proporţii! Miculescu părăseşte clubul pentru peste un milion de euro. Poate debuta cu 70.000 de fani în tribune

UTA, lovitură de proporţii! Miculescu părăseşte clubul pentru peste un milion de euro. Poate debuta cu 70.000 de fani în tribunegalerie foto

UTA

Comentarii

UTA Arad a primit o ofertă de 1,15 milioane de euro pentru talismanul său, David Miculescu.

După Dennis Man, David Miculescu s-a remarcat ca noul star dezvoltat de UTA, iar acum şi el se pregăteşte de plecarea de la Arad.

Dorit de FCSB şi Universitatea Craiova, sunt şanse mici ca internaţionalul român de tineret să rămână în Liga 1, din pricina pretenţiilor financiare ale UTA-ei.

Arădenii cereau în jur de un milion de euro pentru perla lor, o sumă mai mare decât erau Becali şi Rotaru dispuşi să plătească.

Patronul FCSB-ului făcuse o ofertă de 500.000 de euro, care includea şi procente dintr-un viitor transfer, însă arădenii au refuzat-o fără să stea pe gânduri.

Iar accum Miculescu se apropie de a urma modelul Mitriţă sau Măţan şi de a ajunge în MLS.

După ce s-a zvonit că ar fi dorit de Orlando FC, echipa lui Alexandre Pato şi fosta formaţie a lui Nani sau Kaka, o altă echipă ar fi venit cu o ofertă concretă pentru ”tricolorul” mic.

UTA, lovitură de proporţii

Conform onlinegambling.com, Charlotte FC, formaţie nou-înfiinţată, ar fi trimis o ofertă oficială către UTA, de 1,3 milioane de dolari, aproximativ 1,15 milioane de euro.

Noua franciză din MLS este în căutarea a tineri jucători de perspectivă, alături de care îşi doreşte să facă performanţă în liga americană, înainte de a îi vinde pentru un profit.

Aflată la primul său sezon în MLS, Charlotte FC va debuta pe 27 februarie, în deplasare, împotriva lui DC United.

Apoi va urma primul meci acasă, în compania lui LA Galaxy, pe 6 martie, despre care se ştie deja că se va juca cu casa închisă.

Toate cele peste 70.000 de bilete au fost vândute, după ce fanii au luat cu asalt casele de bilete, Charlotte FC fiind prima echipă de fotbal din oraş.

MLS a devenit o pantă bună de lansare în ultimii ani, cu fotbalişti precum Alphonso Davies (Bayern Munchen), Miguel Almiron (Newcastle) sau Ricardo Peppi (Augsburg) făcând pasul în Europa.

În actuala stagiune, David Miculescu a reuşit să însumeze şapte goluri în cele 24 de partide disputate penbtru UTA.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare