Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hanca şi Rivaldinho, contestaţi: ”Nu le văd locul în echipa Craiovei”. Unde vor juca noile achiziţii ale Universităţii | EXCLUSIV

Hanca şi Rivaldinho, contestaţi: ”Nu le văd locul în echipa Craiovei”. Unde vor juca noile achiziţii ale Universităţii | EXCLUSIV
Comentarii

Sergiu Hanca şi Rivaldinho sunt cele mai noi transferuri efectuate de Universitatea Craiova în această vară. Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, a anunţat că venirile celor doi jucători sunt deja rezolvate, dar aceştia sunt deja contestaţi de opinia publică din România,.

Universitatea Craiova nu a avut parte de cel mai bun start de sezon.

În primele două etape din campionat, formaţia preluată în vară de Laszlo Balint de la Reghecampf a remizat de tot atâtea ori.

De asemenea, tot la egalitate s-a terminat şi partida din prima manşă a turul doi preliminar din Conference League.

După ultimul meci încheiat la egalitate, cel din campionat, la Mioveni, 1-1 în faţa formaţiei U Cluj, antrenorul oltenilor a cerut mai multe transferuri la echipa sa.

Conducerea clubului s-a conformat, iar Mihai Rotaru a anunţat că îi va aduce în Bănie pe Sergiu Hanca şi Rivaldinho, dar şi alte două-trei nume noi.

”Nu le văd locul în echipa Craiovei”

Cei doi jucători care au fost coechipieri la Cracovia au sosit deja la Craiova şi au semnat deja contractele cu formaţia lui Balint, conform lui Sorin Cârţu.

Totuşi, Sergiu Hanca şi Rivaldinho au început să fie deja contestaţi.

Eugen Neagoe a comentat cele două mutări pe care urmează să le facă Universitatea şi consideră că niciunul dintre cei doi jucători nu are locul asigurat în echipa oltenilor.

Hanca şi Rivaldinho nu vor fi titulari, cel puţin nu pe posturile lor de bază.

Neagoe este de părere că Hanca nu se va putea adapta în banca dreaptă a echipei, în timp ce jucătorul brazilian se va lupta pentru un post de titular cu Markovic, Koljic sau Ivan.

”Nu îl văd pe Hanca să joace extremă dreaptă. Îl văd fundaş dreapta, dar nu îl văd la Craiova, unde văd alt tip de jucător acolo, mai rapid, mai tehnic.

Hanca e un jucător bun, cu experienţa. Acum nu ştiu care sunt planurile lor.

Rivaldinho de doi ani de zile a marcat un gol într-un an şi în altul. Nu îl văd acum un jucător aşa important să joace în faţa lui Markovic, Koljic sau Ivan.

Nu văd locul lui Rivaldinho în echipa Craiovei. Eu nu îl văd pe Rivaldinho să joace în acelaşi timp cu Koljic. Chiar nu”, a declarat Neagoe, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: hancarivaldinhocraiova 

viewscnt
Articole similare