Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, declaraţii sincere în legătură cu evenimentele de la FCSB: ”Nu pot să zic că mă surprind, e trist”

Claudiu Keşeru, declaraţii sincere în legătură cu evenimentele de la FCSB: ”Nu pot să zic că mă surprind, e trist”

UTA

Comentarii

Echipa UTA Arad a câştigat, scor 2-0 (1-0), meciul susţinut luni în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în etapa a doua a Superligii.

UTA Arad a deschis scorul în minutul 11, când portarul ploieştean Avram a respins greşit un balon, iar Miculescu a înscris din careu. Acelaşi Miculescu a reuşit dubla în minutul 69, când l-a învins pe Avram cu un şut de la marginea careului.

Claudiu Keşeru a oferit mai multe declaraţii la finalul meciului. El spune că a rămas impresionat de atmosfera pe care au reuşit să o facă fanii din Arad. De asemenea, atacantul îşi doreşte ca Miculescu să revină în continuare la echipă. 

De asemenea, Keşeru a fost întrebat şi despre situaţia de la FCSB, echipă care nu este în formă şi a rămas şi fără antrenor, după ce Toni Petrea a plecat de la echipa bucureşteană. 

”Îmi pare rău pentru jucătorii de acolo că trăiesc astfel de momente!”

”E o victorie frumoasă, o atmosferă excepţională. Mă bucur pentru atitudinea tuturor. s-a văzut o dăruire, o dorinţă de a şterge imaginea pe care am lăsat-o la Piteşti şi de a bucura oamenii din tribune. Odată ce am setat nişte referinţe, e clar că oamenii se vor aştepta la aceleaşi lucruri.

E important ca la finalul meciului să ne privim în ochi şi să nu avem regrete. În seara asta ne-a reuşit, dar putem face şi mai bine de atât. Vorbim despre play-off, dar rămâne la stadiul de ambiţie. Pentru a deveni un obiectiv e nevoie de participarea tuturor.

Îmi doresc ca David Miculescu să rămână la UTA. E un copil excepţional, poate să progreseze. Nu e important cine înscrie, e important ca fiecare să se regăsească la un moment dat datorită colectivului. David trebuie să continue să fie serios.

E trist ce se întâmplă la FCSB, dar nu pot să zic că mă surprinde. Îmi pare rău pentru jucătorii de acolo că trăiesc astfel de momente. Îmi doresc să treacă mai departe în Europa”, a spus Keşeru, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: uta-keşeru-fcsb 

viewscnt
Articole similare