Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu Darius Olaru în urma ofertei primite. Gigi Becali a dezvăluit tot

Ce se va întâmpla cu Darius Olaru în urma ofertei primite. Gigi Becali a dezvăluit tot

FCSB

Comentarii

În urmă cu aproape două săptămâni, Gigi Becali dezvăluia că a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Darius Olaru (24 de ani), pe care a refuzat-o spunând că şi-ar dori 7,5 milioane de euro pentru vicecăpitanul său.

Darius Olaru a reuşit un ultim sezon excelent în tricoul FCSB-ului, care l-a propulsat la echipa naţională şi în atenţia mai multor cluburi importante ale lumii.

În primăvară, directorul sportiv al lui Torino venise în România pentru a urmări mai mulţi jucători, printre care şi Olaru, pentru care ar fi fost dispus să ofere până în opt milioane de euro.

În final, oferta din Italia nu a mai venit, dar, în schimb, a apărut o propunere din ţările arabe. Lui Gigi Becali i s-au oferit cinci milioane de euro pentru vicecăpitanul FCSB-ului.

Latifundiarul a răspuns că şi-ar dori 7,5 milioane de euro, iar de atunci nu s-au mai prea auzit veşti în legătură cu acest transfer, în afară de faptul că arabii nu l-ar mai fi căutat pe Becali.

În cadrul conferinţei de presă organizate odată cu plecarea lui Toni Petrea şi revenirea lui Nicolae Dică, patronul de la FCSB a vorbit şi despre oferta primită pentru Darius Olaru.

Ce se va întâmpla cu Darius Olaru în urma ofertei primite

Latifundiarul a dezvăluit că, în continuare, nu a mai primit vreun ”semn de viaţă” din partea celor interesaţi, astfel că Olaru va rămâne, deocamdată, la Bucureşti.

Gigi Becali l-a criticat subtil pe jucătorul de 24 de ani, înainte de a afirma că nu îşi doreşte să mai critice pe cineva, întrucât urmează două meciuri foarte importante.

Nu au mai dat niciun semn de viaţă, nimic. Păi tu ai da? Tu ai da, la ce a jucat el? Acum nu mai vreau să critic pentru că avem nişte meciuri de foc, adică ăsta joi şi apoi cu Craiova, care aţi văzut ce a jucat şi nu aş mai vrea...”, a declarat Gigi Becali.

Sosit la FCSB în iarna lui 2020, Darius Olaru a reuşit să însumeze până acum 86 de apariţii în tricoul roş-albastru, în care a marcat 17 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare