Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali a anunţat transferul unui internaţional român: ”Mâine semnează”. Va fi coechipier cu un coleg de la naţională

Giovanni Becali a anunţat transferul unui internaţional român: ”Mâine semnează”. Va fi coechipier cu un coleg de la naţională

Transferuri

Comentarii

Adrian Rus (26 de ani) urmează să o părăsească pe Mol Fehervar şi s-a înţeles deja cu noua echipă. Giovanni Becali a anunţat că românul va fi supus vizitei medicale joi, ca apoi, dacă totul este în regulă, să semenze contractul.

Printre puţinii jucători ai echipei naţionale care nu s-au făcut de râs la ultima acţiune, Adrian Rus a reuşit să îşi formeze o reputaţie bună în fotbalul european.

Plecat din România de ani buni, apărătorul central a impresionat în Ungaria, în special la MOL Fehervar, unde a fost om de bază în ultimele trei sezoane.

Însă, decis să plece în această vară, jucătorul cu 14 apariţii în tricoul selecţionatei noastre şi-a găsit o nouă echipă, a dezvăluit impresarul său, Giovanni Becali.

Planul lui Adrian Rus era să facă pasul într-unul dintre campionatele importante ale Europei, însă, din păcate, o astfel de ofertă nu s-a ivit, aşa că fundaşul s-a reorientat.

Dacă nu a putut semna cu o echipă din Serie A, românul a decis să semneze cu o echipă din Serie B care se luptă pentru promovare.

Conform Fanatik, Adrian Rus urmează să semneze cu Pisa penrtu un milion de euro, după ce va efectua, joi, vizita medicală.

Giovanni Becali a anunţat transferul unui internaţional român

Giovanni Becali a confirmat informaţia, deşi nu a divulgat dacă suma este într-adevăr cea corectă.

Mergem azi la Pisa cu jucătorul. Face vizita medicală şi, probabil, mâine semnează. Cluburile s-au înţeles”, a declarat Giovanni Becali pentru sursa citată.

La Pisa, echipă pe care a reprezentat-o şi George Puşcaş în a doua parte a ultimului sezon, Adrian Rus va fi coechipier cu colegul de la echipa naţională, Marius Marin.

Fundaşul lui MOL Fehervar ar fi fost dorit şi de Lech Poznan, campioana Poloniei, Levante, proaspăt retrogradată din LaLiga sau FC Zurich, campioana Elveţiei.

Totuşi, în dorinţa de a face pasul într-unul dintre campionatele importante ale Europei, Adrian Rus a ales să dea curs propunerii primite dinspre Pisa, cu care are şanse realiste de a ajunge în Serie A.

Cotat la 900.000 de euro de transfermarkt, apărătorul central va evolua pentru prima dată în afară Ungariei sau României.

Afla mai multe despre: adrian rus 

viewscnt
Articole similare