Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, victorie la debutul pe banca lui Dinamo! Valentin Lazăr a marcat primul gol

Ovidiu Burcă, victorie la debutul pe banca lui Dinamo! Valentin Lazăr a marcat primul gol

Dinamo București

Comentarii

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a câştigat, în deplasare, meciul amical cu divizionara a treia CSO Plopeni, scor 2-1 (2-0).

Ovidiu Burcă, victorie la debutul pe banca lui Dinamo! Valentin Lazăr a marcat primul gol

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a câştigat, în deplasare, meciul amical cu divizionara a treia CSO Plopeni, scor 2-1 (2-0) pentru dinamovişti, golurile roş-albilor fiind marcate de Valentin Lazăr (4) şi David Ţone (44). 

Eşanu – Buleică, D. Ţone, Dudea, Amzăr – I. Roşu, N. Roşu – Borduşanu, Bani, V. Lazăr – C. Ţîră au fost titulari pentru Dinamo pe stadionul din Plopeni, iar după pauză au mai jucat Fara, Moura, M. Dragomir, M. Zamfir, G. Creţu, Cr. Ionescu, Florescu, D. Dinu, Djegherif şi Guillaume.

Urmează meciul amical cu SC Popeşti Leordeni (Liga 3), miercuri, 27 iulie, în deplasare, la ora 10:00.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a încasat cea mai grea lovitură din istoria sa, după ce a retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de existenţă ai clubului.
 
S-a simţit ca finalul unei ere în Ştefan cel Mare, însă ”câinii” nu au timp să-şi lingă rănile, ci trebuie să strângă rândurile pentru a promova înapoi în Liga 1.
 
După mai bine de o lună de incertitudine şi haos la club, lucrurile par să se fi aşezat puţin odată cu numirile lui Ovidiu Burcă şi Vlad Iacob pe posturile de antrenor şi administrator special, în timp ce Ionel Dănciulescu li s-ar putea alătura ca director sportiv.
 
Mai mult, se zvoneşte că şefii din Ştefan cel Mare ar fi găsit şi un investitor dornic să ajute clubul, care ar putea contribui 50% din bugetul echipei.

Afla mai multe despre: dinamoamicalovidiu burca 

viewscnt
Articole similare