Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se mută din nou! Stadionul pe care "câinii" vor să joace din septembrie: "Se lucrează acolo" | EXCLUSIV

Dinamo se mută din nou! Stadionul pe care "câinii" vor să joace din septembrie: "Se lucrează acolo" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a anunţat unde s-ar putea muta echipa din septembrie, pentru a disputa partidele considerate acasă din Liga 2.

După Clinceni, Dinamo ar putea reveni în Bucureşti

Cu gândul la noua arenă din "Ştefan cel Mare", "câinii" s-au mutat la Clinceni în startul sezonului din Liga 2 şi vor mai juca în Ilfov pentru câteva etape până o arenă noup din Bucureşti se va redeschide. 

Ovidiu Burcă a anunţat că Dinamo va face o nouă încercare în septembrie pentru a juca pe arena de la Arcul de Triumf. Alb-roşii şi-au dorit şi acum să joace partidele de acasă pe stadionul din nordul Bucureştiului, dar acolo se schimbă gazonul. 

"Următorul meci îl vom juca tot la Clinceni, cu Oţelul, marţi. Legat de Arcul de Triumf am înţeles că se lucrează la gazon. Din septembrie sperăm să mergem acolo să jucăm meciurile acasă. La Clinceni au fost mulţi suporteri, tribunele sunt aproape, a fost un vibe bun", a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport. 

Dinamo, retrogradată din primul eşalon în acest an, a început sezonul de Liga 2 cu victorie, scor 1-0, în deplasare, în faţa echipeI Progresul Spartac, care a venit din liga a treia.

"Am stat departe de lucrurile astea, de alegeri. Pe mine m-au interesat lucruri despre echipă, de organizare, de stabilizarea lotului, dar suntem bucuroşi pentru primul pas făcut cu bine. Am fost bucuroşi că am debutat cu dreptul. I-am găsit dezorientaţi, trişti, dezamăgiţi, dar cred că am reuşit să schimb starea de spirit. 

Am avut multe discuţii individuale, celor tineri să le dau încredere. Din fire sunt un tip optimist şi am mare încredere că putem realiza lucruri sezonul ăsta. E nevoie de timp ca aceşti tineri să crească, avem un lot tânăr. Eu le-am spus că vreau să-i transform ca oameni, să le schimb mentalitatea. E un club cu istorie, care nu are legătura cu Liga 2, oamenii trebuie să înţeleagă că e nevoie de timp pentru a construi o echipă", a mai spus antrenorul lui Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: ovidiu burcăstadion dinamostadion arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare