Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu a sosit în România să semneze în topul Superligii! Fiorentina a anunţat decizia finală | BREAKING NEWS

Louis Munteanu a sosit în România să semneze în topul Superligii! Fiorentina a anunţat decizia finală | BREAKING NEWS

Serie A

Comentarii

Internaţionalul român U21, Louis Munteanu, este într-un moment de cumpănă la Fiorentina, unde n-a mai jucat nici măcar pentru echipa primavera. În această vară, atacantul a sosit în România pentru a semna cu noua sa echipă, iar conducătorii echipei viola au dat răspunsul final.

Ce se întâmplă cu Louis Munteanu. Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa îl doresc

Publicaţia italiană Fiorentinanews.com a dezvăluit care e situaţia lui Louis Munteanu, atacant transferat de la Viitorul lui Gică Hagi pentru două milioane de euro. 

"Sezonul trecut l-a lăsat pe Louis Munteanu cu semne de întrebare. Românul născut în 2002 n-a mai apărut pe teren nici măcar la primavera. Nici n-a mai avut loc: din martie nu a mai bifat niciun minut", scrie sursa citată. 

Contractul lui Louis Munteanu cu Fiorentina expiră abia în 2025, iar acum se află într-o situaţie incertă. Conducătorii doresc doar să-l împrumute fără obligaţia de a fi cumpărat definitiv apoi, iar lipsa minutelor de la echipa primavera pare şi mai îngrijorătoare. După doi ani petrecuţi în Italia, internaţionalul român nici măcar nu a apucat să debuteze la prima echipă. 

Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa, echipe din topul Superligii, sunt interesate de Louis Munteanu. 

În această vară, Louis Munteanu a revenit în România cu gândul de a semna direct contractul cu una dintre cele două, doar că planurile Fiorentinei nu s-au potrivit cu ofertele din România. 

În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Mutu a căutat de urgenţă un atacant, dar în cele din urmă a sosit Marko Dugandzic, iar Gică Hagi a demonstrat de nenumărate ori că îşi primeşte foştii elevi cu braţele deschise la Farul Constanţa. 

Totuşi, nici Rapid Bucureşti, nici Farul Constanţa nu s-au înţeles asupra tranzacţiei, scrie Fiorentinanews.com. 

Fiorentina a oferit doar un împrumut fără drept de cumpărare pentru noua sa echipă. Jurnaliştii italieni scriu că la negocieri nici Farul şi nici Rapid nu au reşit să bată palma cu reprezentanţii Fiorentinei şi să se înţeleagă asupra termenilor. "Louis Munteanu rămâne fără un loc unde să joace", mai notează sursa citată, care a oferit detalii şi din interior.  

"Dorinţa clubului e de a trimite jucătorul ca să câştige experienţă. După ce s-a plătit suma de aproximativ două milioane de euro, Fiorentina are tot interesul să protejeze investiţia făcută. Momentan însă, tânărul născut la Vaslui rămâne fără nicio certitudine cu privire la următoarea aventură". 

Din sursele Orange Sport, Fiorentina vrea să-l împrumute, însă numai cu condiţia ca Louis Munteanu să joace regulat, astfel încât atacantul de 20 de ani să crească.

Afla mai multe despre: louis munteanufarul constantarapid bucurestitransfer louis munteanu 

viewscnt
Articole similare