Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul dorit de Rapid urmează să semneze cu Farul! Adi Mutu detaliază de ce nu a mai ajuns jucătorul în Giuleşti: ”Am fost în discuţii”

Fotbalistul dorit de Rapid urmează să semneze cu Farul! Adi Mutu detaliază de ce nu a mai ajuns jucătorul în Giuleşti: ”Am fost în discuţii”

Rapid

Comentarii

Dorit insistent de Rapid în această vară, Louis Mounteanu (20 de ani) nu va mai ajunge la Bucureşti, ci la Ovidiu, pentru a semna cu fosta echipă, Farul Constanţa. În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Universitatea Craiova, Adi Mutu a detaliat de ce nu a mai sosit jucătorul în Giuleşti.

Rapid este una dintre echipele din Liga 1 care pare să fi reuşit să se întărească cel mai eficient în această vară, graţie noii infuzii de capital de la club.

Venirea lui Dan Şucu în Giuleşti i-a propulsat pe giuleşteni înapoi în elita Ligii 1, iar aceştia s-au întărit ca atare, rezolvând şapte transferuri importante până acum, opt cu tot cu cumpărarea definitivă a lui Alex Albu.

Paul Iacob, Florin Ştefan, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Jayson Papeau şi Marko Dugandzic s-au alăturat Rapidului, în timp ce Alex Măţan urmează să fie prezentat în zilele viitoare.

Totuşi, după accidentarea gravă suferită de Vojtus în prima etapă. împotriva CFR-ului, Adi Mutu a transmis conducerii că are nevoie de doi noi atacanţi, nu doar unul.

Marko Dugandizc a sosit în Giuleşti, dar cel ce al doilea vârf de pe lista Rapidului, în forma lui Louis Munteanu, urmează să semneze cu Farul Constanţa, a anunţat Gică Hagi.

Adi Mutu detaliază de ce nu a mai ajuns Louis Munteanu în Giuleşti

Dorit insistent de Mutu, fotbalistul de 20 de ani va reveni sub formă de împrumut la fosta echipă, iar Adi Mutu a explicat de ce nu a mai sosit acesta la Bucureşti.

”Briliantul” a dezvăluit că Rapid şi Fiorentina nu au putut ajunge la un acord pentru împrumutul acestuia, motiv pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

Louis (n.r. Munteanu) era un jucător interesant, cu care am fost în discuţii, dar pretenţiile Fiorentinei au fost diferite faţă de ce puteam noi să acceptăm”, a declarat Adi Mutu.

Jurnalistul italian Nicolo Schiara dezvăluia în urmă cu două săptămâni că cele două părţi ar fi ajuns la un acord în privinţa împrumutului.

Dar, până la urmă, mutarea a picat din cauza unei dintre clauzele dorite de Rapid: giuleştenii doreau o opţiune de cumpărare definitivă, pe care Fiorentina nu a fost dispusă să o accepte.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare