Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îl aşteaptă înapoi pe atacant! Transferul din Italia pe care-l face Farul Constanţa: "Dacă lucrurile sunt normale, el va veni"

Gică Hagi îl aşteaptă înapoi pe atacant! Transferul din Italia pe care-l face Farul Constanţa: "Dacă lucrurile sunt normale, el va veni"

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa n-a încheiat perioada de mercato, iar finanţatorul şi antrenorul Gică Hagi mai pregăteşte un transfer.

Louis Munteanu, înapoi sunt comanda lui Gică Hagi

La aproape doi ani de când l-a vândut pe Louis Munteanu la Fiorentina, pentru 1.7 milioane de euro, Gică Hagi a luat legătura cu reprezentanţii jucătorului şi ai clubului italian pentru a-l readuce sub comanda sa. 

Crescut la academia lui Gică Hagi, atacantul de 20 de ani a făcut pasul la clubul de tradiţie din Italia, unde a jucat doar la echipa primavera. Fără şanse pentru prima echipă, Louis Munteanu e chemat înapoi în România la Farul Constanţa, 

”Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuţii, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale şi el va veni”, a declarat Gică Hagi. 

Jucătorul român a evoluat exclusiv pentru formaţia Primavera a Fiorentinei şi a reuşit să însumeze 40 de apariţii, 13 goluri şi patru pase decisive în tricoul acesteia.

În tricoul Viitorului Constanţa, actuala Farul, Munteanu a însumat 21 de partide, dar doar trei goluri, înainte de a deveni major. 

În această vară, Farul Constanţa i-a mai adus pe: Corinus, Buzbuchi, Vlad Morar, Doukoure, Torje, Romario Benzar, Mboko, Nedelcu, Robert Ion, Mihai Popescu, David Kiki, Tudor Băluţă şi Denis Alibec. 

În ultimele săptămâni, au apărut informaţii şi despre un transfer la Rapid Bucureşti al lui Louis Munteanu, dar mutarea nu s-a realizat. 

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanufarul constanta 

viewscnt
Articole similare