Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, cale liberă către FCSB! Echipa din Liga 1 care a decis să nu îl achiziţioneze pe mijlocaşul Craiovei

Dan Nistor, cale liberă către FCSB! Echipa din Liga 1 care a decis să nu îl achiziţioneze pe mijlocaşul Craiovei
Comentarii

Dan Nistor ar fi pe picior de plecare la Craiova.

Dan Nistor, cale liberă către FCSB! Echipa din Liga 1 care a decis să nu il achiziţioneze pe mijlocaşul Craiovei

Dan Nistor (34 de ani) a fost exclus din lot de Universitatea Craiova şi este în căutarea unei noi echipe. După doi ani petrecuţi la Universitatea Craiova, Dan Nistor a fost informat că trebuie să îşi caute o nouă echipă, întrucât nu intră în planurile noului antrenor, Laszlo Balint.

El şi Ionuţ Vînă (27 de ani) au fost excluşi din lot de tehnicianul echipei şi de Marian Copilu, din pricina unor probleme disciplinare. Totuşi, fotbalistul ar avea o şansă să îşi redreseze cariera. 

Recent, Gigi Becali a declarat că ar fi interesat de serviciile lui Nistor. Ştirea vine chiar după ce s-a aflat că Darius Olaru ar putea pleca de la FCSB, iar echipa lui Dică are nevoie de un om în linia mediană. Totuşi, de serviciile jucătorului a fost interesată şi CS Mioveni. Cu toate acestea, Ion Georgescu, primarul din Mioveni, susţine că Nistor va semna cu echipa lui Nicolae Dică. 

”Din câte ştiu de la conducerea clubului, interesul pentru Dan Nistor a venit pe fondul solicitării de către Craiova a căpitanului şi golgheterului nostru, Bogdan Rusu. Nu-l putem da pe degeaba la Craiova, este sub contract cu noi, atunci l-am cerut pe Nistor la schimb, dar nu la salariul pe care-l are la Craiova. 

Dacă Craiova îl mai doreşte pe Rusu, ni-l dă la schimb pe Nistor, în condiţiile puse de noi. Dacă nu, nu este nicio problemă, avem şi alte variante. Deocamdată discuţiile sunt îngheţate, aşteptăm să vedem ce se întâmplă.

Cred că Nistor va alege să meargă la Steaua (n.r. - FCSB), se cunoaşte foarte bine cu Dică. Îi urăm succes, dar să ştiţi că viaţa merge înainte şi cu el, şi fără el. Era argeşean de-ai noştri, ne-am fi mândrit ca el să revină după 10 ani la echipa din Mioveni”, a spus edilul din Mioveni pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: craiova-mioveni-fcsb-nistor 

viewscnt
Articole similare