Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre Nelu Varga după ce patronul lui CFR Cluj a suferit un AVC tranzitoriu

EXCLUSIV | Ultimele informaţii despre Nelu Varga după ce patronul lui CFR Cluj a suferit un AVC tranzitoriu

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, oficial la CFR Cluj, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Nelu Varga a suferit un AVC tranzitoriu şi a fost internat de urgenţă. S-a întâmplat după returul cu Pyunik Erevan, în urma căruia CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

Din fericire, starea de sănătate a lui Nelu Varga s-a îmbunătăţit şi Marius Bilaşco a oferit câteva informaţii despre el.

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Nelu Varga

Nelu Varga s-a confruntat cu probleme de sănătate după ce campioana României a fost eliminată încă din primul tur al Ligii Campionilor.

Omul de afaceri a ajuns de urgenţă la spital cu probleme de locomoţie, dar şi cu dificultăţi de vorbire.

După ce a fost supus investigaţiilor, medicii au stabilit că Nelu Varga a suferit un accident vascular cerebral tranzitoriu, care este mai puţin grav decât un AVC clasic.

La două săptămâni distanţă, acţionarul majoritar al lui CFR Cluj se află într-o stare mult mai bună. Nelu Varga a fost externat din spital şi se află în faza de recuperare.

Într-o intervenţie la Orange Sport, Marius Bilaşco a venit cu o veste foarte bună despre situaţia lui Nelu Varga: ”Este foarte bine. (Mai este în spital?) Nu, a părăsit spitalul de ceva timp”, a spus Marius Bilaşco la Orange Sport.

Potrivit ProSport, dacă în primele zile medicii i-au limitat contactul drastic contactul cu alte persoane, Nelu Varga a început acum să comunice din nou cu persoanele aflate în cercul său de apropiaţi.

Medicii i-au recomandat un stil de viaţă mult mai sănătos, bazat pe o alimentaţie uşoară, fără alcool şi fără tutun.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare