Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care l-a marcat pe MM Stoica: ”Cel mai puternic căpitan pe care l-am întâlnit în 30 ani de carieră. Puneau jucătorii singuri banii dacă intrau după el în vestiar!” EXCLUSIV

Jucătorul care l-a marcat pe MM Stoica: ”Cel mai puternic căpitan pe care l-am întâlnit în 30 ani de carieră. Puneau jucătorii singuri banii dacă intrau după el în vestiar!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a rememorat amintiri din perioada recentă a FCSB-ului.

Mirel Rădoi este legendă la clubul lui Gigi Becali. El a evoluat în tricoul echipei bucureştene în 9 sezoane (2000-2009) şi a fost ani de zile căpitanul echipei, reuşind performanţe în cupele europene. 

De asemenea, Mirel Rădoi a fost şi antrenor la FCSB, dar nu a reuşit să obţină performanţele cerute de Gigi Becali. Totuşi, antrenorul a făcut performanţă la naţionala de tineret, iar apoi a preluat selecţionata de seniori, unde a reuşit să implementeze un stil de joc bazat pe posesie. 

Totuşi, Rădoi nu a reuşit să califice naţionala la EURO şi nu a ieşit din grupa de Naţions League. Antrenorul a decis să plece de la echipă, iar în acest moment este liber de contract şi aşteaptă o ofertă pe care o consideră potrivită pentru el. 

MM Stoica a vorbit despre Mirel Rădoi. El a precizat că în 30 de ani de carieră, nu a văzut niciodată un jucător cu o asemenea personalitate. Oficialul FCSB a precizat că fostul mijlocaş era extrem de respectat de către fotbalişti în vestiar. 

”Cel mai puternic căpitan pe care l-am întâlnit în 30 ani de carieră. Puneau jucătorii singuri banii dacă intrau după el în vestiar!” 

”Rădoi era poate cel mai puternic căpitan pe care l-am întâlnit în 30 ani de carieră pentru că Rădoi era genul care dacă intra în vestiar.... Am văzut fotbalist cu statutul în vestiar. Stai că a intrat Mirel, vorbim după... pentru că Mirel nu le permitea să vorbească în vestiar.

Când Mirel era căpitan şi venea primul în vestiar... de la intrarea în încăpere, primul cuier, veneau jucători singuri care întârziau şi puneau bani acolo, nu trebuie să vină el cu caietul pentru că se impunea fără niciun fel de problemă”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport.  

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-rădoi 

viewscnt
Articole similare