Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e niciun pariu, o să fie o certitudine”. Daniel Niculae vede un nou star la Rapid: ”Va deveni cel mai bun fotbalist din România” | EXCLUSIV

”Nu e niciun pariu, o să fie o certitudine”. Daniel Niculae vede un nou star la Rapid: ”Va deveni cel mai bun fotbalist din România” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Daniel Niculae a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii Rapidului. Preşedintele clubului giuleştean este de părere că acesta va deveni ”cel mai bun fotbalist din România în acest sezon” şi a punctat că îl vede şi la echipa naţională.

Rapid a primit o lovitură grea prin plecarea lui Rareş Ilie la Nice, deşi suma de transfer şi oportunitatea, pentru jucător, nu puteau fi ratate.

Aşadar, conducerea giuleşteană şi-a dat acordul să renunţe la acesta şi a făcut eforturi pentru a îi înlocui aportul important din ultimul sezon.

Jayson Papeau şi Vali Costache au fost aduşi pentru a umple golurile din benzi, urmând să sosească şi Alex Măţan, în timp ce Andrei Ciobanu a fost transferat pentru a evolua în spatele vârfului.

Dar Daniel Niculae nu îl vede pe niciunul dintre aceştia drept noul star al Rapidului, ci pe un jucător care era deja prezent în Giuleşti, în forma lui Alex Ioniţă.

Fotbalistul a trecut printr-o perioadă grea în ultimii ani, după transferurile ratate la CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi suspendarea de un an primită pentru doping.

Daniel Niculae vede un nou star la Rapid

Revenit la Rapid, Ioniţă a început să impresioneze în urma venirii lui Adi Mutu la club, iar, după despărţirea de Rareş Ilie, a primit tricoul cu numărul 10.

Aşadar, Daniel Niculae mizează pe noul decar al giuleştenilor în noul sezon, pe care îl vede devenind cel mai bun jucător din Liga 1.

Alex Ioniţă în acest sezon va fi un cu totul alt jucător. Cred şi îmi doresc să fie cel mai bun sezon din cariera sa, pentru că e un băiat de mare caracter, cu nişte calităţi care sunt, din păcate, pe cale de dispariţie din fotbalul românesc.

S-a întors acasă, e în marea familie a Rapidului şi nu are cum să nu devină cel mai bun fotbalist din România în acest sezon. (n.r. e pariul tău?) Nu e niciun pariu, o să fie o certitudine.

(n.r. va ajunge din nou şi la naţională?) Sunt ferm convins. Dacă se va antrena cum a făcut-o şi sezonul trecut, şi în această perioadă înaintea începerii campionatului şi va continua pe această linie ascendentă, sunt ferm convins că va ajunge la echipa naţională”, a declarat Daniel Niculae pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare