Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Balint se bucură de încrederea clubului?". Răspunsul dat de Sorin Cârţu şi ce a simţit la meciul Universităţii Craiova: "Am trăit partida cu un disconfort emoţional" | EXCLUSIV

"Balint se bucură de încrederea clubului?". Răspunsul dat de Sorin Cârţu şi ce a simţit la meciul Universităţii Craiova: "Am trăit partida cu un disconfort emoţional" | EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a tras câteva concluzii după calificarea echipei în turul al treilea preliminar Conference League, cu Laszlo Balint pe banca tehnică.

Sorin Cârţu, după calificarea Universităţii Craiova cu Vllaznia

Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, trecând în turul doi de echipa albaneză Vllaznia. În meciul tur, scorul a fost 1-1. În retur, joi, la Craiova, oltenii s-au impus cu scorul de 3-0.

"Meciurile de tipul ăsta sunt dificil de abordat, pentru că era un adversar net inferior şi că noi suntem favoriţii. Dacă nu te califici, suporţi o ruşine. Dacă te califici, toată lumea spune că era normal. Am făcut ceea ce trebuia să facem ca să obţinem victoria. 

Am trăit această partida cu un disconfort emoţional tocmai că... Se putea întâmpla, că e fotbal şi nu ştiu cum aş mai fi trăit o ruşine de tipul ăsta, având în vedere ce s-a întâmplat cu Lokomotiv Tbilisi şi cu Laci. Ar fi bine ca această calificare să o legăm cu altă calificare, să avem o continuitate în ceea ce facem în Conference League", a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport. 

În faza următoare, Universitatea Craiova va întâlni echipa ucraineană Zoria Luhansk, din Ucraina, dar partida considerată în deplasare se va juca în altă ţară, din cauza războiului. 

"Trec printr-o stare emoţională groaznică, pe care nimeni n-aş vrea să o trăiască. Printr-o concentrare de grup la nivel ridicat. Ei, ca popor, dau dovadă că sunt în stare şi să încerce să-şi facă nişte momente de fericire, care să te facă să uiţi pentru câteva momente de ce ţi se întâmplă şi ce-ţi provoacă poporul rus. 

Ne-am pregătit pentru turul următor în sensul ăsta, ştim ce ne aşteaptă. Nu trebuie să ne găsim alibiuri în programul ăsta foarte încărcat şi foarte scurt dintre partide", a mai spus preşedintele Universităţii Craiova. 

Cu trei remize şi o victorie importantă în Conference League, Laszlo Balint îşi continuă treaba la Universitatea Craiova, cu care trebuie să se lupte pentru titlu şi să se califice în grupele Conference League. 

"O eventuală necalificare ar fi cântărit foarte mult în ce înseamnă psihicul nostru şi starea noastră de spirit. Bineînţeles că Balint se bucură de încrede, nu se pune problema", a mai spus Sorin Cârţu. 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare