Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie. Dat la U Craiova, Işfan nu mai ajunge la olteni. Ce se întâmplă cu fotbalistul dorit şi de FCSB

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie. Dat la U Craiova, Işfan nu mai ajunge la olteni. Ce se întâmplă cu fotbalistul dorit şi de FCSB
Comentarii

FCSB şi Universitatea Craiova au obţinut calificarea în turul trei preliminar al Conference League, iar acum cele două cluburi sunt pregătite să investească pentru a-şi întări loturile în vederea meciurilor următoare.

FCSB şi Universitatea Craiova au o ţintă comună, din Superligă. Ambele echipele îl doresc insistent pe Alexandrun Işfan, de la FC Argeş, însă primarul Piteştiului dă asigurări că fotbalistul nu va pleca prea curând de sub comanda lui Andrei Prepeliţă.

În dimineaţa zilei de vineri, a apărut informaţia că oficialii lui FC Argeş au acceptat oferta de 600 de mii de euro, plus George Cîmpanu, în schimbul lui Işfan. Chiar şi Gigi Becali a recunoscut că s-a retras de la masa negocierilor şi că a cedat "lupta" cu Mihai Rotaru pentru semnătura fotbalistului de 22 de ani.

"Işfan se pregăteşte foarte bine la Piteşti, e concentrat pentru meciurile următoare. Işfan nu pleacă acum, am văzut şi eu ce a apărut în presă, dar nu e adevărat. Nu am discutat cu nimeni, nici de la Craiova, nici de la FCSB.

Eu vă spun clar că Işfan nu pleacă de la Piteşti. Chiar nu am discutat cu cei de la Craiova, nici cu cei de la FCSB. Indiferent de oferta pe care o primesc, Işfan rămâne la Piteşti, avem multă treabă de făcut aici, avem încredere în el. De altfel, la ultima conferinţă de presă, Işfan a declarat că este mulţumit la echipă şi că este foarte concentrat pe meciurile următoare.

El mai are contract cu noi încă două sezoane, adică actualul campionat şi următorul" , a declarat primarul Cristian Gentea pentru Orange Sport.

  • 600 de mii de euro valorează Alexandru Işfan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare