Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Becali, după ce Mihai Rotaru i-a "furat" jucătorul favorit: "Nu-mi pare rău. Lasă-l să se ducă la Craiova"

Reacţia lui Becali, după ce Mihai Rotaru i-a "furat" jucătorul favorit: "Nu-mi pare rău. Lasă-l să se ducă la Craiova"

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut calificarea în turul trei preliminar al Conference League, după victoria cu 4-2 obţinută în faţa georgienilor de la Saburtalo Tbilisi. Imediat după meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a dezvăluit că este pregătit să mai facă şi alte transferuri.

Deşi latifundiarul din Pipera a declarat că-i aduce pe Safranko, Miculescu şi Işfan, Universitatea Craiova a intervenit şi i-a "furat" jucătorul lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că Mihai Rotaru i-a luat faţa şi a bătut palma cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan.

"Cert e că imediat cum m-am trezit, am dat telefon colo, colo, pentru trei, patru jucători. Am vorbit şi cu Dică: <<Spune-mi, tu cunoşti Liga 1, eu nu mă uit la meciuri>>. Să vedem. Eu doar am trimis antenele, nu am negociat încă. Oricum, nu-mi pare rău pentru Işfan, că atunci când mi-a zis Rotaru despre Dawa, mi-a zis şi despre Işfan. Lasă să se ducă la ei, dacă l-am luat pe Dawa. Nu am văzut pactul cu el, dar nu am ce" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Conform prosport.ro, Universitatea Craiova va plăti 600 de mii de euro şi îl va oferi la schimb şi pe George Cîmpanu pentru aducerea lui Alexandru Işfan.

  • 600 de mii de euro valorează Alexandru Işfan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare