Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali a încălcat pactul cu Nicolae Dică printr-o altă metodă: "E evident că s-a implicat" | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali a încălcat pactul cu Nicolae Dică printr-o altă metodă: "E evident că s-a implicat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că influenţa lui Gigi Becali asupra echipei FCSB rămâne mare, chiar şi după venirea lui Nicolae Dică.

Dumitru Dragomir, despre FCSB şi Gigi Becali

Înaintea meciului FCSB - Saburtalo, în urma căruia vicecampionii s-au calificat în turul III preliminar Conference League, Gigi Becali i-a promis libertate tot turul campionatului lui Nicolae Dică. 

Totuşi, Dumitru Dragomir consideră că finanţatorul FCSB are metodele sale pentru a fenta promisiunea făcută. De asemenea, "Corleone" i-a făcut o recomandare lui Nicolae Dică la nivelul fundaşilor centrali. 

''Gigi a făcut o treabă bună aducându-l pe Dică. Vine de la naţională cu o altă mentalitate. Ştie ce are e făcut. Eu am văzut toate meciurile, dar, vă spun sincer, că la momentul în care am văzut că georgienii egalează am îngheţat. Am schimbat la Craiova, ca să nu mă enervez.

Eu vă spun însă ceva legat despre FCSB. Dacă acolo, lângă Dawa, îl aduci pe Ovidiu Popescu, nu-i mai bate nimeni pe cei de la FCSB. Ascultaţi-mă, că eu ştiu ce vorbesc.

Cât priveşte implicarea lui Gigi la echipă, evident că s-a implicat. Dar nu neapărat la nivel de telefoane, cât la nivel de recomandări. Nebun să fii ca antrenor să intri în gura patronului. Aşa că, recomandarea se transformă în ceva practic", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Fostul preşedinte al LPF l-a lăudat pe Gigi Becali pentru modul în care gestionează lucrurile la FCSB. 

"Dar vreau să ştiţi un lucru. Gigi este cel mai bun om de marketing din fotbalul românesc. Marketingul pe care el îl face echipei lui este fabulos. Aşa ceva nu am văzut de când sunt eu. E născut să facă marketing. Are în sânge treaba asta. 

Dintre toate echipele româneşti, cea mai grea misiune a avut-o Sepsi. A avut un adversar teribil de greu. E bine însă că toate cele patru echipe sunt calificate. E bine pentru fotbalul românesc", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbgigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare