Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul dorit de FCSB, sincer în privinţa lui Gigi Becali: "A zis că nu vrea să vină că îi e frică de criticile mele". Ce se întâmplă cu transferul

Atacantul dorit de FCSB, sincer în privinţa lui Gigi Becali: "A zis că nu vrea să vină că îi e frică de criticile mele". Ce se întâmplă cu transferul

FCSB

Comentarii

Atacantul slovac Pavol Safranko (27 de ani) ezită să semneze cu FCSB. Fostul vârf al lui Sepsi a avut un mesaj sincer pentru conducătorii echipei bucureştene.

Gigi Becali îl sperie pe Pavol Safranko

Orange Sport a dezvăluit numele atacantului dorit de FCSB. Atacantul vizat de un transfer la FCSB este Pavol Safranko, fotbalist cu 17 goluri şi 10 pase decisive pentru Sepsi, în 73 de meciuri. 

Slovacul de 27 de ani a fost transferat de Sepsi pentru o sumă record în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC, în urmă cu un an. 700.000 de euro a obţinut Sepsi, fiind cea mai scumpă plecare din istoria clubului din Sfântu Gheorghe. 

În această vară, FCSB s-a interesat de transferul slovacului, iar situaţia sa va fi clară vineri. Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre atacantul pe care l-ar putea primi Nicolae Dică. 

"Să vedem azi. Bine, el doar a zis că nu vrea să vină că îi e frică de criticile mele. Nu trebuie să-i promit eu, vedem. Negociem şi la bani, şi la...

Pot fi şi cunoscuţi, şi din străinătate. MM şi Dică să prezinte doi, trei jucători. Eu sunt în impas. Situaţia din România nu-mi permite să iau jucători, că nu am ce să iau. Sunt în impas că nu ştiu jucători străini. Ei, MM şi Dică, primesc bani pentru asta", a declarat Gigi Becali la Pro Arena.  

După ce l-a vândut pe Florin Tănase în China pentru trei milioane de euro, finanţatorul FCSB e dispus să plătească pentru a-i aduce pe David Miculescu, de la UTA Arad, şi pe Alexandru Işfan, de la FC Argeş. 

Afla mai multe despre: pavol safrankofcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare