Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tănase a fost în vestiar". Căpitanul de la FCSB şi-a primit mesajul după transferul în China: "Să nu se mai întoarcă"

"Tănase a fost în vestiar". Căpitanul de la FCSB şi-a primit mesajul după transferul în China: "Să nu se mai întoarcă"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, şi-a dorit să joace în returul cu Saburtalo, dar nu a fost lăsat. În schimb, fotbalistul şi-a încurajat colegii şi a fost în vestiar înaintea partidei de pe Arena Naţională.

"Tănase a fost în vestiar înainte de meci"

Echipa chineză Shanghai Port a achitat clauza de reziliere a lui Florin Tănase, în valoare de trei milioane de euro, şi îl va legitima pe golgheterul ultimilor doi ani din Superligă. 

Florin Tănase a absentat la meciul în urma căruia FCSB şi-a asigurat continuitatea în Europa. 

FCSB a ajuns în turul trei preliminar trecând de Saburtalo Tbilisi, scor 0-1 în tur şi 4-2 în retur. Echipa din Slovacia, Dunajska Streda, s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, fază în care va întâlni echipa FCSB.

"Tănase a fost în vestiar înainte de meci, nu ştiu ce le-a transmis, probabil ceva pozitiv", a recunoscut noul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică. 

Florinel Coman i-a urat lui Florin Tănase să nu se mai întoarcă, după ce a prins transferul în străinătate. De asemenea, "Mbappe" a glumit ca de la coleg la coleg. 

"Îi urez succes, îi place orezul, aşa că să stea cât mai mult acolo şi să-şi vădă de treaba lui. Trebuia să plece de doi ani, dar asta e. Bine că a plecat acum şi îi doresc multă sănătate şi succes şi să nu se mai întoarcă până se lasă. 

A venit şi înainte de meci, ne-a încurajat. A stat în cantonament şi zilele astea, şi-a dorit din toată inima să ne calificăm. Eu n-am cum să vorbesc acum despre transfer", a susţinut noul căpitan de la FCSB

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbfcsb saburtaloflorinel coman 

viewscnt
Articole similare