Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Gigi Becali la primul meci al lui Nicolae Dică la FCSB: "Nu mai credeam. Asta îi spuneam şi lui Toni Petrea". Fotbaliştii care au ieşit pe plus după calificare

Ce a remarcat Gigi Becali la primul meci al lui Nicolae Dică la FCSB: "Nu mai credeam. Asta îi spuneam şi lui Toni Petrea". Fotbaliştii care au ieşit pe plus după calificare

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre calificarea echipei sale în turul al treilea preliminar Conference League.

Gigi Becali, după FCSB - Saburtalo

FCSB s-a calificat joi seara în turul al treilea preliminar al Conference League, după un meci spectaculos cu Saburtalo, scor 4-2, în manşa secundă a turului doi. În urmă cu o săptămână, în partida tur, echipa georgiană Saburtalo s-a impus cu 1-0.

Echipa din Slovacia Dunajska Streda s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, fază în care va întâlni echipa FCSB.

Gigi Becali a recunoscut că a trăit intens meciul şi a remarcat jocul de posesie al echipei, cu Nicolae Dică pe banca tehnică. 

Afaceristul a lăudat câţiva jucători şi a susţinut că, deşi Florinel Coman nu e la forma din trecut, l-a apreciat pentru modul în care a jucat la ultimul meci de pe Arena Naţională. 

"Pe la 10 m-am scultat, m-a obosit emoţia, nici la biserică n-am mai fost azi. Meciul a fost la discreţia noastră. După ce am marcat, am zis că nu ne dau ăştia gol. A fost contraatac, gol aiurea, a greşit Ovidiu Popescu. Îţi dai seama? Tot mai speram, pentru că diferenţa de valoare se vedea. Cel mai mult mi-a plăcut... Dăruirea toţi jucătorii o dau, dar ce mi-a plăcut cel mai mult... Bine, mi-a plăcut pentru că în ultimele trei meciuri nu mai credeam în posesie, că eu vreau posesie. Nu mai credeam în posesie la echipa asta, mi-a plăcut că a fost posesie şi am pasat. Asta îi spuneam şi lui Toni Petrea. 

Mi-au plăcut Ovidiu Popescu, Radunovic, Coman mi-a plăcut, deşi nu e acel Coman, nu e nici un sfert, dar mi-a plăcut că a jucat cu inima, a dat tot. Cred că şi-a dat seama Coman privind viaţa lui, are şi copil. El credea că e talentat, că nu contează la ce oră se culcă, dar acum se dă cu capul de pereţi, că trebuia să ducă o viaţă mai antrenantă. 

În Conference League toţi au căzut cu echipe slabe. Acum e acum, play-off-ul va fi foarte greu", a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb saburtalo 

viewscnt
Articole similare