Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre jucătorii-revelaţie din debutul acestui sezon, propuşi de Mihai Iosif în Giuleşti: ”Am recomandat cuiva de la Rapid” | EXCLUSIV

Doi dintre jucătorii-revelaţie din debutul acestui sezon, propuşi de Mihai Iosif în Giuleşti: ”Am recomandat cuiva de la Rapid” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Iosif (47 de ani) a dezvăluit că a propus la Rapid doi dintre jucătorii-revelaţie din debutul acestui sezon al Superligii, în perioada în care se afla pe banca tehnică a echipei sale de suflet.

În urmă cu mai bine de un an, Mihai Iosif reuşea să o readucă pe Rapid pe prima scenă a fotbalului românesc, după şase ani de absenţă.

Tehnicianul de 47 de ani reuşea să îi conducă pe giuleşteni către o clasare pe locul secund, după ce părea că aceştia nu mai au şanse la promovare, perofrmanţă care i-a permis să îşi păstreze postul şi în primul eşalon.

După un început fulminant, Mihai Iosif avea să fie demis la finalul sezonului regular, în urma unui retur dezastruos, Adi Mutu fiind adus pe banca tehnică în locul său.

Iar, odată cu venirea lui Dan Şucu la club, ”Briliantul” şi-a îndeplinit toate dorinţele pe piaţa transferurilor, beneficiu de care nu a avut parte şi predecesorul său.

Una dintre marile probleme ale Rapidului în perioada Mihai Iosif a fost lipsa dublurilor de calitate pe post. Imediat ce un om de bază devenea indisponibil, echipa juca vizibil mai modest.

Fostul antrenor din Giuleşti a dezvăluit că a propus la Rapid, în perioada în care se afla pe bancă, doi dintre jucătorii-revelaţie din debutul acestui sezon.

Doi dintre jucătorii-revelaţie din debutul acestui sezon, propuşi de Mihai Iosif în Giuleşti

Este vorba despre Baba Alhassan (22 de ani), golgheterul campionatului, şi Juan Bauza (26 de ani), noul căpitan al celor de la FC U Craiova şi starul echipei.

Un jucător pe care i l-am recomandat cuiva de la... chiar vorbeam cu cineva de la Rapid, acest Alhassan, Baba Alhassan. I-am spus cuiva de la Rapid că îmi place din Liga 2.

Dacă nu mă înşel, e un jucător născut 2000 care mie mi-a plăcut. Am vorbit cu cineva de la Rapid că îmi place foarte mult de el.

Nici nu s-a încercat aducerea lui, a fost doar o discuţie, că îmi place, cum am spus de altfel şi de Bauza, pe care l-am văzut la meciurile din Liga 2, la Csikszereda.

L-am văzut la două-trei meciuri cu Rapid”, a declarat Mihai Iosif, la Orange Sport.

În total, Mihai Iosif a ocupat banca tehnică a Rapidului, în primul său mandat de antrenor principal, aproape un an, însumând 43 de jocuri.

Instalat pe postul de tehnician pe 15 martie 2021, acesta a fost demis pe 3 martie 2022.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare