Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, la ora explicaţiilor! Motivele demiterii de la Rapid şi cum îşi vede fosta echipă, ajunsă acum sub comanda lui Adi Mutu | EXCLUSIV

Mihai Iosif, la ora explicaţiilor! Motivele demiterii de la Rapid şi cum îşi vede fosta echipă, ajunsă acum sub comanda lui Adi Mutu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a fost chestionat cu privire la începutul de sezon al Rapidului, formaţie pe care a antrenat-o până în urmă cu câteva luni. Fostul tehnician al giuleştenilor a precizat că se aştepta la acest start de sezon al echipei pregătite acum de Adi Mutu.

Rapid a avut un început de sezon foarte dificil din punct de vedere al programului.

În primele trei etape din Superligă, formaţia giuleşteană le-a întâlnit pe primele trei clasate ale sezonului trecut, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Totuşi, Rapid a reuşit să obţină şase puncte după aceste trei meciuri. A pierdut la limită în faţa campioanei (0-1), a câştigat cu FCSB (2-0) şi Craiova (1-0).

De asemenea, formaţia pregătită în acest moment de Adi Mutu s-a impus şi în runda a patra, cu FC Argeş (2-1).

Astfel, în momentul de faţă, Rapid se clasează pe locul secund, cu nouă puncte.

Mihai Iosif, comparaţie între Rapidul său şi Rapidul lui Adi Mutu

Mihai Iosif, fostul antrenor al giuleştenilor, a subliniat că se aştepta la acest început bun de campionat din partea lui Adi Mutu şi a elevilor acestuia.

În acelaşi moment al sezonului trecut, dar sub comanda lui Mihai Iosif, Rapid avea zece puncte acumulate după primele patru etape, fără gol primit, din postura de nou-promovată.

De asemenea, Iosif a precizat că o vede pe Rapid în sezonul acesta luptăndu-se pentru primele trei locuri.

”Mă aşteptam să înceapă atât de bine. S-a zis că e un start greu. Au început slab la CFR, dar au avut o creştere de la meci la meci, trei victorii. Un Rapid cu un potenţial mare în acest campionat.

(n.r. despre diferenţa dintre Rapid cu Iosif şi Rapid cu Mutu, în primele patru etape) Ca puncte suntem pe acolo, acum e un lot mai echilibrat numeric şi valoros. Axul central a rămas acelaşi, Alex Ioniţă, dar nu-mi place să vorbesc de alţi colegi.

Au intervenit foarte multe probleme, accidentări, nu am avut dubluri pe posturi, lipsa unui lot numeric, toate acestea au contat foarte mult, dar cu siguranţă puteam face mai mult.

Eu în momentul acela reuşisem o promovare istorică, care va rămâne în istorie.

(n.r. despre transferuri) Cred că nu au voie să rateze play-off-ul. Este o candidată pentru primele trei locuri, le poate pune probleme trio-ului tradiţional (n.r. CFR, FCSB, U Craiova).

S-au integrat destul de bine, cei care au jucat mai mult, Costache, Dugandzic, Florin Ştefan. S-au adaptat echipei şi stadionului”, a declarat Mihai Iosif, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifadi mutu 

viewscnt
Articole similare