Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Laszlo Balint după ce a fost îndepărtat de la Universitatea Craiova! Ce a publicat antrenorul

Prima reacţie a lui Laszlo Balint după ce a fost îndepărtat de la Universitatea Craiova! Ce a publicat antrenorulgalerie foto
Comentarii

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Laszlo Balint, a fost îndepărtat de conducătorii olteni şi a oferit un prim mesaj.

Ce a transmis Laszlo Balint după plecarea de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunţat, marţi, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Laszlo Balint. Laszlo Balint se afla la conducerea echipei craiovene din data de 13 iunie, iar până în prezent n-a reuşit să producă nici rezultatele şi nici jocul bun aşteptat de conducători. 

Ex-principalul echipei UTA a plecat de la Universitatea Craiova fix după victoria din derby-ul Olteniei cu U Craiova, pe care l-a câştigat cu 2-1. 

Totuşi, schimbarea s-a produs într-un moment în care echipa a pierdut prima manşă a turului III preliminar Conference League, cu Zorya, scor 1-0, în urma unui meci în care Universitatea Craiova a jucat slab. 

În rest, Laszlo Balint a mai remizat cu Sepsi, 2-2, cu U Cluj, 1-1, a pierdut cu Rapid Bucureşti, 0-1, şi s-a impus în dubla cu Vllaznia, din turul secund preliminar Conference League. 

Tehnicianul a ales un citat motivaţional, după eşecul pe banca Universităţii Craiova. 

„Dacă eşuezi, să nu renunţi niciodată, pentru că «eşec» înseamnă «primul pas în învăţare». Sfârşitul nu e sfârşit. De fapt, «sfârşit» înseamnă «efortul nu moare niciodată». Dacă primeşti un «nu» ca răspuns, aminteşte-ţi că «nu» înseamnă «următoarea oportunitate»”, este citatul pe care l-a publicat Laszlo Balint pe Instagram.

Fostul selecţioner Mirel Rădoi a preluat, marţi, conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el fiind prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: mirel radoilaszlo balintuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare