Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, răspuns ferm după ce Marius Croitoru a obţinut o singură victorie în Superligă la U Craiova 1948! "M-a surprins" | EXCLUSIV

Adrian Mititelu, răspuns ferm după ce Marius Croitoru a obţinut o singură victorie în Superligă la U Craiova 1948! "M-a surprins" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 are o singură victorie în actualul sezon al Superligii cu Marius Croitoru pe banca tehinică, iar patronul Adrian Mititelu a tras câteva concluzii despre alegerea făcută.

Adrian Mititelu, despre Marius Croitoru

U Craiova 1948 a surprins atunci când s-a despărţit, la finalul sezonului trecut, de Nicolo Napoli, cel care a reuşit un parcurs bun cu echipa în play-out-ul precedent. Cu tehnicianul italian pe bancă, echipa a scăpat de retrogradare după câteva etape, dar principalul nu a rămas. 

Adrian Mititelu s-a reorientat rapid şi a fructificat negocierile eşuate dintre Valeriu Iftime şi Marius Croitoru la FC Botoşani. 

Noul antrenor al oltenilor a avut mână liberă, iar după patru etape U Craiova 1948 e pe locul 10. Totuşi, echipa antrenată de Marius Croitoru a avut un început infernal de sezon. 

După 1-2 cu Farul, 3-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FCSB şi 1-2 în derby-ul cu scandal cu Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a răspuns ferm în privinţa lui Marius Croitoru. 

Afaceristul consideră că noul antrenor este cel mai aproape de pretenţiile pe care le are la echipă, după ce în trecut echipa a mai fost condusă de Adrian Mutu sau Nicolo Napoli. 

"Sunt foarte mulţumit şi avem un antrenor foarte bun. M-a surprins din toate punctele de vedere şi îl susţin din toate punctele de vedere. Chiar sunt mulţumit de activite şi de felul lui de a fi. 

Chiar este un antrenor... Din tot ce am avut până acum, este cel mai aproape de ceea ce îmi doresc", a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport. 

De asemenea, Adrian Mititelu a lămurit şi faza în care un membru al staff-ului lui Marius Croitoru a fost surprins vorbind la telefon în timpul înfrângerii cu echipa rivală din Craiova. 

Mititelu a recunoscut că fiul său l-a sunat pe Săceanu cu un motiv întemeiat. 

În următoarea etapă a Superligii, U Craiova 1948 se deplasească la Piteşti pentru meciul cu FC Argeş, vineri, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: marius croitoruadrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare