Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a răbufnit în miezul nopţii! Ce ar fi făcut Kovacs în U Craiova 1948 - Universitatea Craiova: "Lucrurile se complică! Deţin informaţia"

Adrian Mititelu a răbufnit în miezul nopţii! Ce ar fi făcut Kovacs în U Craiova 1948 - Universitatea Craiova: "Lucrurile se complică! Deţin informaţia"
Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, se simte nedreptăţit după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Afaceristul a dezvăluit ce informare ar fi primit centralul Istvan Kovacs din camera VAR, la al doilea penalty acordat echipei lui Laszlo Balint.

Adrian Mititelu, dezvăluire despre Istvan Kovacs după U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

Chiar şi cu ajutorul VAR, arbitrajul a fost în centrul atenţiei la derby-ul disputat pe "Ion Oblemenco". 

  • Brigada care a arbitrat derby-ul Olteniei: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Radu Petrescu şi arbitrii VAR Cătălin Popa şi Radu Adrian Ghinguleac. 

După o primă declaraţie dată în faţa reporterilor, Adrian Mititelu a revenit după miezul nopţii cu un mesaj pe Facebook în care a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat înainte de pauză. 

În prelungirile primei reprize, Hanca a tras în "zid" dintr-o lovitură liberă, iar Istvan Kovacs a considerat că mingea l-a lovit în mână pe Bahassa, deşi pe reluări contactul cu braţul nu e evident. 

Istvan Kovacs nu a verificat faza din faţa monitorului VAR şi Universitatea Craiova a făcut 2-0. Târziu în noapte, Adrian Mititelu a răbufnit. 

"Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Deţin informaţia că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty! Deşi a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet", a transmis patronul lui U Craiova 1948.

U Craiova 1948 - Universitatea Craiova 1-2, cu momente tensionate şi controversate

Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 41, când van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu şi Istvan Kovacs a dat penalti după consultarea VAR. A transformat Andrei Ivan.

În al doilea minut al prelungirilor primei reprize, Istvan Kovacs a mai acordat un penalti, la henţul lui Bahassa, şi Hanca a înscris. Totuşi, pe reluări nu se vede clar când mingea atinge mâna jucătorului echipei antrenate de Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: istvan kovacsadrian mititeluu craiova 1948 - universitatea craiovaadrian mititelu penaltyistvan kovacs u craiova 1948 - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare