Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Toate cad pentru Rotaru!". Adrian Mititelu, prima reacţie după derby-ul Craiovei: "Suntem într-o situaţie hilară. Tot stadionul striga" | VIDEO

"Toate cad pentru Rotaru!". Adrian Mititelu, prima reacţie după derby-ul Craiovei: "Suntem într-o situaţie hilară. Tot stadionul striga" | VIDEO
Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a oferit o primă reacţie după înfrângerea echipei sale din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

Adrian Mititelu, după U Craiova 1948 - Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalty, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri. 

Adrian Mititelu a vorbit din nou despre o susţinere politică a adversarilor din oraş, dar a avut şi o urmă de mulţumire, întrucât echipa sa a progresat faţă de Universitatea Craiova. 

„A fost seara lor, aşa a hotărât arbitrul. Strângem din dinţi şi mergem mai departe. Noi, acum patru ani, jucam în Liga 4, mergeam prin toate comunele. Acum suntem la nivelul lor. Am arătat că aproape i-am prins din urmă.

Ce nu mi-a plăcut? Nu mi-a plăcut rezultatul, nu mi-au plăcut anumite greşeli. Nu sunt foarte afectat la ora asta. Am jucat cu o echipă puternică. O fi ea echipă înfiinţată politic, dar este una puternică. Cred că i-am dominat. Se vede că e primul meci fără Bauza, s-a văzut absenţa lui. Suntem pe drumul cel bun, ne-au bătut astăzi nemeritat.

Ce să mai zic de arbitraj? Toate cad pentru Rotaru! Şi meciul trecut tot pentru el s-a greşit. Dacă ar fi consultat VAR, poate nu ar fi dat al doilea penalty. Alt noroc pe capul lor, ce să facem?! 

Am început cu acest handicap, două lovituri de pedeapsă contra cursului jocului. Au profitat de ele şi ne-au înmuiat. Cu toate astea, i-am băgat în corzi, aici, pe Oblemenco, unde au fost stăpâni trei ani de zile”, a declarat Adrian Mititelu. 

După atmosfera şi incidentele de pe "Ion Oblemenco", Adrian Mititelu a tras o concluzie amară despre publicul craiovean. 

"Suntem într-o situaţie hilară. Tot stadionul striga «Ştiinţa». Vă daţi seama ce forţă era acest club acum, dacă suporterii erau uniţi? Vă daţi seama, dacă doamna Olguţa Vasilescu nu înfiinţa altă echipă, iar domnul Rotaru nu mă bloca? Aveam trei, patru titluri de campioni. Aşa, doar divizare, război. Va fi foarte greu pentru fotbalul craiovean. E un război intern care nu se va termina niciodată", a mai spus afaceristul. 

Afla mai multe despre: u craiova 1948 - universitatea craiova 1-2adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare