Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gol Valentin Mihăilă! Românul a marcat pentru Parma în Cupa Italiei. Şi Dennis Man a fost titular | VIDEO

Gol Valentin Mihăilă! Românul a marcat pentru Parma în Cupa Italiei. Şi Dennis Man a fost titular | VIDEO
Comentarii

Românul Valentin Mihăilă a înscris duminică pentru Parma, în victoria obţinută cu 2-0 la Salernitana, în turul al doileai al Cupei Italiei.

Mihăilă a marcat pentru Parma în Cupa Italiei

Pentru Parma au marcat Camara (min. 59) şi Mihăilă (min 74). Românul a înscris după o greşeală în apărarea adversarilor. Atacantul român s-a dus ţintă spre poartă şi a finalizat fără probleme la firul ierbii. 

Pentru ex-jucătorul Universităţii Craiova este primul gol la Parma, după revenirea de la Atalanta, unde a fost împrumutat. 

Valentin Mihăilă şi Denis Man au fost titulari la Parma. Mihăilă a rămas pe teren întreaga durată a meciului, iar Dennis Man a fost înlocuit în minutul 58.

Video aici cu golul marcat de Valentin Mihăilă

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma şi fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A şi nu pentru a lupta la retrogradare. Şi din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenţia este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Ştiţi că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susţinător al echipei naţionale, aşa că vor fi mulţi italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin şi feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a spus patronul Parmei, Kyle Krause, conform Parma Live.

Afla mai multe despre: valentin mihailadennis manparma 

viewscnt
Articole similare