Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiam că va trebui să suferim!". Laszlo Balint, fericit după victoria din derby-ul Olteniei: "Mă bucură asta"

"Ştiam că va trebui să suferim!". Laszlo Balint, fericit după victoria din derby-ul Olteniei: "Mă bucură asta"
Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul Craiovei, a reacţionat la finalul victoriei obţinute de U Craiova (2-1) cu rivala FCU Craiova 1948.

U Craiova a câştigat derby-ul Olteniei, 2-1 cu FCU Craiova 1948, iar Laszlo Balint percepe această victorie ca pe declicul care va face ca echipa sa să-şi intre în mână, după un început ezitant de sezon.

"Ştiam că va trebui să suferim!". Laszlo Balint, fericit după victoria din derby-ul Olteniei: "Mă bucură asta"

"Vreau să felicit băieţii pentru că au făcut un efort admirabil, au jucat ce trebuia să jucăm. Grupul a fost foarte unit, a avut încredere că vom lua 3 puncte. Ştiam că va trebui să suferim, să absorbim momentele de presiune ale adversarului, dar totul e bine când se termină cu bine şi iată că bifăm prima victorie, într-un meci special pentru noi.

Mă bucură reacţia de după golul primit, pentru că am avut o ocazie foarte mare imediat după golul primit, la fel cum am avut imediat după golul primit în meciul cu Rapid. Din păcate nu am reuşit să concretizăm, pentru că cred că dacă marcăm rapid şi golul 3 probabil am fi avut un final de joc mult mai liniştit.

Astfel de meciuri nu se câştigă lejer, se câştigă şi cu suferinţă, şi cu momente în care trebuie să absorbi presiunea adversarului.

Este o victorie foate importantă care aduce o stare de spirit foarte bună, dar nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforie. Ee o victorie , 3 puncte câştigate , dar trebuie să ne revenim repede şi de mâine să ne conectăm la importanţa meciului de joi"
, a spus Laszlo Balint, la Orange Sport.

FCU Craiova 1948 - U Craiova 1-2, în Superligă

CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri

CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 41, când van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu şi Istvan Kovacs a dat penalti după consultarea VAR. A transformat Andrei Ivan.

În al doilea minut al prelungirilor primei reprize, Istvan Kovacs a mai acordat un penalti, la henţul lui Bahassa, şi Hanca a înscris.

În minutul 59, arbitrul Kovacs a decis să întrerupă meciul timp de zece minute, după ce pe teren au fost aruncate torţe şi diferite obiecte.

În minutul 70 Compagno a redus din diferenţă, dintr-un penalti acordat de Istvan Kovacs pentru un fault al lui Papp asupra lui Compagno.

FCU Craiova: R. Popa - R. Negru, Duarte, Paramatti (R. Grigore 83’), Huyghebaert - Asamoah, V. Achim (C. Bălan 83’) – Baeten (Chiţu 78’), Yassine Bahassa (Iancu 57’), Van Durmen (Marquet 78’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

CS Universitatea Craiova: Lazar – Martic (Căpăţână 59’), Papp, Da Silva, N. Bancu - Mateiu, Al. Creţu (Screciu 65’) – Hanca (Vlădiu 74’), Baiaram, A. Ivan (Roguljic 46’) – Markovic (Koljic 65’). Antrenor: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Paramatti 40, Duarte 45+1, Yassine Bahassa 45+2 / Hanca 58, Al. Creţu 61, Roguljic 69, Papp 70, Baiaram 75, Căpăţână 87, Lazar 90+4

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Radu Petrescu

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Radu Adrian Ghinguleac

Observator: Corneliu Fecioru

 

Afla mai multe despre: laszlo balintu craiovavictorie 

viewscnt
Articole similare