Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un penalty eronat a făcut diferenţa”. Croitoru critică arbitrajul de la FC U Craiova - U Craiova: ”Ar trebui să mergem să apărăm şi noi Taiwanul”

”Un penalty eronat a făcut diferenţa”. Croitoru critică arbitrajul de la FC U Craiova - U Craiova: ”Ar trebui să mergem să apărăm şi noi Taiwanul”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a tras concluziile după derby-ul FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova. Antrenorul formaţiei gazdă a criticat dur arbitrajul, unul care a beneficiat şi de sistemul VAR, introdus odată cu acest sezon şi în prima divizie din România.

FC U Craiova a fost învinsă de rivala Universitatea Craiova, scor 1-2, în derby-ul etapei cu numărul patru din Superligă.

Toate cele trei goluri au fost marcate din penalty, acestea fiind contestate chiar dacă sistemul VAR a fost prezent şi la duelul din Bănie.

Croitoru critică arbitrajul de la FC U Craiova - U Craiova: ”Un penalty eronat a făcut diferenţa”

La capătul meciului, Marius Croitoru a subliniat faptul că a văzut mai multe reluări cu faza din care Hanca a marcat golul al doilea al Universităţii şi a ajuns la concluzia că nu a fost vorba de niciun henţ, ci că mingea l-a lovit în cap pe Bahassa.

În ceea priveşte jocul de pe teren, tehnicianul celor de la FC U este de părere că raportul de forţe a fost în favoarea echipei sale.

”Prima impresie e că a fost un meci frumos, un spectacol şi în tribune, şi pe teren. Cred că rezultatul e nemeritat pentru noi.

Degeaba avem VAR. A zis bine domnul Mihalcea că ar trebui să mergem să apărăm şi noi Taiwanul că avem nevoie de componente bune.

Dacă nici de aoclo nu vezi clar, nici pe reluare, că îi trece mingea deasupra braţului şi îl loveşte în cap înseamnă că avem o problemă cu toţii. 

Scorul nu reflectă realitatea din teren de nicio parte. 

Echipa mai bună a fost FC U ca echipă. Individualităţi, da, pot spune că adversarii au fost, dar genul acesta de echipe nu te bat pe un joc colectiv, te bat pe individualităţi şi s-a văzut. 

Am dominat o echipă de cupe europene de la primul minut până la ultimul. Am arătat că suntem demni de acest derby. Un penalty eronat a făcut diferenţa, nu altceva.

Obiectivul meu e clar acela de a duce echipa în play-off. În cazul în care nu voi reusi, e normal să fac un pas în spate şi să las pe altcineva care poate”, a declarat Croitoru, după meci.

Afla mai multe despre: croitorucraiova 

viewscnt
Articole similare