Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă ăsta e roşu, mă las de fotbal!". Debeljuh se poate retrage după declaraţia dată :) Verdictul lui Cristi Balaj | VIDEO

"Dacă ăsta e roşu, mă las de fotbal!". Debeljuh se poate retrage după declaraţia dată :) Verdictul lui Cristi Balaj | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Gabriel Debeljuh, eliminat în Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2, a fost contrazis de Cristi Balaj, după ce a fost furios pe centralul Iulian Călin.

Gabriel Debeljuh, revoltat după ce a fost eliminat

CFR Cluj a învins duminică formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii. Clujenii au încheiat partida în nouă jucători, iar Dan Petrescu a fost şi el eliminat

În repriza a doua, clujenii au avut trei eliminaţi – doi jucători şi antrenorul Dan Petrescu. În minutul 66, Yeboah a alunecat şi l-a lovit pe Ioniţă, târgoviştenii au cerut eliminare. Arbitrul Iulian Călin i-a acordat cartonaşul roşu lui Yeboah, iar Dan Petrescu a protestat şi a fost şi el eliminat. Yeboah a fost aproape de un conflict cu un oficial al arenei din Ploieşti, dar, în cele din urmă, a părăsit terenul. În minutul 80 a fost eliminat şi Debeljuh, pentru o lovitura de cot aplicată lui Celea, decizie contestată de clujeni.

Revoltat, Gabriel Debeljuh a fost tranşant la finalul partidei. 

"A fost mingea sus, am sărit cu fundaşul, dar nu am avut intenţie să-l lovesc, nimic. A dat fault la mine şi după s-a dus la VAR. Nu ştiu cum nu a văzut la VAR că nu e roşu, nu are intensitate lovitura. 

Dacă ăsta e roşu, mă las de fotbal. Nu ştiu ce a văzut arbitrul, pentru mine a fost penibil. 

Trebuie să atacăm din primul minut (n.r. - în returul din Conference League cu Şahtior Soligorsk) şi publicul trebuie să ne ajute şi după trebuie să dăm gol şi să câştigăm cu 1-0",  a declarat Gabriel Debeljuh. 

Atacantul a fost contrazis imediat de Cristi Balaj. 

"Debeljuh foloseşte braţul, dar e jenat de adversar cu antebraţul, dar trebuia să fie mai atent, pentru că are acea mişcare. E corect acordat de data aceasta. Mişcarea e din faţă în spate, e corectă decizia", a declarat preşedintele lui CFR Cluj pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujchindia targovistecristi balaj 

viewscnt
Articole similare