Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat cu doi jucători în plus, dar a terminat cu două goluri în minus. Mihalcea, după Chindia - CFR 0-2: ”Am exersat două zile la rând”

A jucat cu doi jucători în plus, dar a terminat cu două goluri în minus. Mihalcea, după Chindia - CFR 0-2: ”Am exersat două zile la rând”
Comentarii

Adrian Mihalcea a tras concluziile după eşecul pe care echipa sa, Chindia Târgovişte, l-a suferit în faţa campioanei CFR Cluj. Tehnicianul formaţiei dâmbovitene a analizat cele mai importante momente ale meciului, anume golurile şi cele două faze care au dus la eliminările jucătorilor lui Dan Petrescu.

Chindia Târgovişte a suferit o înfrângere contra campioanei CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a patra din Superligă.

Golurile au fost marcate de Muhar ('27) şi Yeboah ('45+1), ambele din pasele veteranului Hoban.

Totuşi, partida de la Ploieşti a fost marcată şi de evenimente încinse, mai ales pe finalul său.

Emmanuel Yeboah şi Dan Petrescu, atacantul-marcator şi antrenorul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi de arbitrul Iulian Călin în minutul 67.

De asemenea, şi Gabriel Debeljuh a plecat mai devreme la cabine, încă din minutul 79, pentru o lovitură de cot aplicată lui Celea, decizie contestată de clujeni.

A jucat cu doi jucători în plus, dar a terminat cu două goluri în minus. Mihalcea, după Chindia - CFR 0-2: ”Am exersat două zile la rând”

La capătul partidei, Adrian Mihalcea, antrenorul principal al Chindiei, a explicat că a exersat mai multe zile stilul de joc al lui CFR Cluj şi de unde vine pericolul din partea echipei lui Dan Petrescu.

Cu toate acestea, tehnicianul de 46 de ani recunoaşte că echipa sa nu a avut câştig de cauză în faţa campioanei, deşi a avut şi avantajul numeric a doi jucători pe teren.

”Cred că am început jocul destul de bine, poate am început mai bine ca în celelalte etape. Ştiam că vor fi periculoşi la faze fixe, că asta vor face, vor juca mingi lungi. 

Ştiam, am exersat două zile la rând, dar, cumva, poate experienţa jucătorilor cu talie a făcut diferenţa la primul gol. Al doilea iarăşi... neatenţii, minutul 45 (n.r. golul lui Yeboah), după destul de dificil. 

În a doua repriză am schimbat sistemul, am încercat să punem presiune, am avut avantajul celor doi jucători în plus.

Ai nevoie şi de noroc până la urmă, că bara a fost un şut destul de ok şi nu am avut noroc. Iar cu o echipă ca CFR, care ştie să se apere extraordinar... destul de greu dacă nu reuşeşti din ocaziile astea să fructifici macar una. Ar fi fost mult mai simplu dacă am fi avut mai multă atenţie şi mai multă personalitate.

Primul cartonaş roşu, da, nu a fost cu intenţie, dar a fost o lovitură destul de periculoasă în piept, primul roşu clar. Al doilea nu am văzut lovitura. Dacă a fost semnalizată de VAR şi ei şi-au dat seama că a lovit după fluierul arbitrului, atunci e roşu”, a declarat Mihalcea, după meci.

Afla mai multe despre: mihalceachindia 

viewscnt
Articole similare