adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu a răbufnit după Chindia - CFR. Antrenorul campioanei, decizie care a lăsat mască până şi conducerea clubului: ”Sunt dezamăgit”

VIDEO | Dan Petrescu a răbufnit după Chindia - CFR. Antrenorul campioanei, decizie care a lăsat mască până şi conducerea clubului: ”Sunt dezamăgit”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul cu Chindia Târgovişte, dar Dan Petrescu a avut meciul său cu arbitrajul.

CFR Cluj a câştigat partida disputată la Ploieşti contra formaţiei Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a patra din Superligă.

Golurile au fost marcate de Muhar ('27) şi Yeboah ('45+1), ambele din pasele lui Hoban.

Totuşi, meciul s-a încins în minutul 67, atunci când marcatorul Emmanuel Yeboah a fost eliminat direct de către Iulian Călin.

Decizia arbitrului a stârnit reacţia nervoasă a lui Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului s-a certat cu centralul, fiind cu greu oprit de către secunzi şi oamenii de ordine.

VIDEO | Dan Petrescu a răbufnit după Chindia - CFR. Antrenorul campioanei, decizie care a lăsat mască până şi conducerea clubului: ”Sunt dezamăgit”

Pe fondul celor întâmplate, la finalul meciului, Dan Petrescu nu a mai dorit să apară la flash-interviu, aşa cum li se cere antrenorilor după fiecare joc din Superligă.

De altfel, niciun alt antrenor al lui CFR Cluj n-au venit să vorbească pentru media.

În schimb, antrenorul clujenilor a decis să meargă la autocarul echipei, invocând că se grăbeşte spre aeroport. În drum spre autocar, tehnicianul campioanei a făcut fotografii cu fanii şi a acordat câteva autografe acestora.

Din informaţiile Orange Sport, Dan Petrescu le-a cerut socoteală arbitrilor la finalul celor 90 de minute. Antrenorul i-a aşteptat pe hol, după eliminare, şi a fost calmat cu greu de Cristian Panin.

Cristian Balaj, preşedintele grupării din Gruia, a reacţionat după cele întâmplate cu Dan Petrescu, la finalul jocului de la Ploieşti.

"Probabil că se pierde avionul, dar interviurile trebuie date. Am Covid, nu sunt cu ei acum. Regulile trebuie respectate. 

Sunt dezamăgit, pentru că am avut greşeli de arbitraj. Când un arbitru greşeşte, trebuie să existe o claritate la CCA", a comentat Balaj, pentru Orange Sport. 

viewscnt
Articole similare