Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj nu e de acord cu decizia controversată luată de Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat după Chindia Târgovişte - CFR Cluj: "Regulile trebuie respectate" | EXCLUSIV

Cristi Balaj nu e de acord cu decizia controversată luată de Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat după Chindia Târgovişte - CFR Cluj: "Regulile trebuie respectate" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins duminică formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii. Clujenii au încheiat partida în nouă jucători, iar Dan Petrescu a fost şi el eliminat. La finalul partidei, niciun antrenor al campioanei n-a vorbit cu reporterii, iar Cristi Balaj a tras primele concluzii.

Cristi Balaj, după Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2 (Muhar 27, Yeboah 45+1)

În repriza a doua, clujenii au avut trei eliminaţi – doi jucători şi antrenorul Dan Petrescu. În minutul 66, Yeboah a alunecat şi l-a lovit pe Ioniţă, târgoviştenii au cerut eliminare. Arbitrul Iulian Călin i-a acordat cartonaşul roşu lui Yeboah, iar Dan Petrescu a protestat şi a fost şi el eliminat. Yeboah a fost aproape de un conflict cu un oficial al arenei din Ploieşti, dar, în cele din urmă, a părăsit terenul. În minutul 80 a fost eliminat şi Debeljuh, pentru o lovitura de cot aplicată lui Celea, decizie contestată de clujeni.

"Mi se pare o decizie exagerată la Yeboah. Pentru a fi eliminare, chiar dacă un jucător joacă mingea, poate fi eliminat atunci când are răutate. Dacă are acea intensitate şi întinde piciorul, full contact pe adversar. Aici a avut intenţie doar să joace mingea, i-a fugit piciorul de sprijin şi nu a avut timp să retragă piciorul şi nicio clipă nu întinde piciorul ca să folosească talpa. Adversarul a venit în piciorul lui, s-au dus unul spre celălalt. N-a existat răutate şi talpa se duce în lateralul jucătorului. Trebuia să primească galben, clar!

Debeljuh foloseşte braţul, dar e jenat de adversar cu antebraţul, dar trebuia să fie mai atent, pentru că are acea mişcare. E corect acordat de data aceasta. Mişcarea e din faţă în spate, e corectă decizia", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

CFR Cluj, decizie ciudată după victoria cu Chindia Târgovişte

Din informaţiile Orange Sport, Dan Petrescu le-a cerut socoteală arbitrilor la finalul celor 90 de minute. Antrenorul i-a aşteptat pe hol, după eliminare, şi a fost calmat de Cristian Panin. 

Deşi a fost aşteptat să ofere o reacţie în faţa reporterilor, Dan Petrescu şi niciun alt antrenor al lui CFR Cluj n-au venit să vorbească pentru media. 

Campionii României au susţinut că se grăbesc, pentru că pierd avionul spre Cluj. În schimb, Dan Petrescu s-a oprit să facă poze cu fanii, înainte de a urca în autocar. 

Această decizie luată de clujeni la Ploieşti a fost comentată de preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. 

"Probabil că se pierde avionul, dar interviurile trebuie date. Am Covid, nu sunt cu ei acum. Regulile trebuie respectate. 

Sunt dezamăgit, pentru că am avut greşeli de arbitraj. Când un arbitru greşeşte, trebuie să existe o claritate la CCA",  a mai spus conducătorul lui CFR Cluj pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balajcfr clujchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare