Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea lui Bauza îi dă mari bătăi de cap lui Croitoru. Ce decizie surprinzătoare a luat antrenorul Craiovei înaintea derby-ului cu echipa lui Balint

Accidentarea lui Bauza îi dă mari bătăi de cap lui Croitoru. Ce decizie surprinzătoare a luat antrenorul Craiovei înaintea derby-ului cu echipa lui Balint

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 - U Craiova este derby-ul etapei a patra din Superligă. Partida poate fi urmărită în direct la Orange Sport 1, duminică, de la ora 21:30, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Oficialii lui FC U Craiova 1948 au primit o lovitură grea chiar înaintea derby-ului cu marea rivală din oraş, U Craiova. Cel mai important fotbalist din lotul lui Marius Croitoru, Juan Bauza, s-a accidentat în timpul meciului de săptămâna trecută cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar acum antrenorul oltenilor are mari bătăi de cap.

Căpitanul argentinian va lipsi în următoarele trei săptămâni, astfel că Marius Croitoru este dispus să schimbe inclusiv sistemul de joc. În primele sale trei partide la conducerea echipei, Croitoru a preferat formula 4-2-3-1, însă acum va reveni la sistemul care l-a consacrat la FC Botoşani.

Antrenorul Craiovei va apela la un 4-3-3 pe care l-a folosit extrem de des în cele 69 de meciuri petrecute pe banca tehnică a moldovenilor.

Cel mai probabil, Marius Croitoru va utiliza această formulă de joc până la revenirea lui Juan Bauza, fotbalistul care l-a impresionat cu evoluţiile sale şi pe Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a recunoscut că l-ar dori pe argentinian în echipa sa, însă este conştient că Adrian Mititelu nu va accepta niciodată o ofertă venită din partea vicecampioanei României.

"Am zis şi eu aşa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferinţa aia de presă, că mi-l atacă cei de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Staţi liniştiţi că dacă eu vreau să iau vreun jucător nu are cum să mi-l ia mie CFR-ul. Aţi văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas.

Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face, pentru că e bun. Dar, indiferent de preţ, nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine şi nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători, omul vrea din nou să îşi facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1. Şi ăştia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat şi oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul" , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

  • 350 de mii de euro valorează Bauza, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 pase decisive a reuşit Juan Bauza în cele 3 meciuri jucate pentru FC U Craiova 1948 în actualul sezon al Superligii

Afla mai multe despre: bauza 

viewscnt
Articole similare