Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este un meci care nu ar fi trebuit să aibă loc". Mircea Bornescu, tranşant despre U Craiova 1948 - Universitatea Craiova!

"Este un meci care nu ar fi trebuit să aibă loc". Mircea Bornescu, tranşant despre U Craiova 1948 - Universitatea Craiova!
Comentarii

Fostul portar al Universităţii Craiova şi oficial al lui U Craiova 1948, Mircea Bornescu, a vorbit despre realitatea dură din Oltenia.

Mircea Bornescu, înainte de U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

Meciul FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 21:30, în etapa a patra din Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea partidei de pe "Ion Oblemenco", sute de fani ai formaţiei gazdă s-au încălzit pentru derby cu cântecele echipei de tradiţiei în Centrul Vechi din Craiova.

Rivalitatea s-a mutat pe stadion, într-un meci care nu ar fi trebuit să aibă loc, consideră Mircea Bornescu. 

Fostul fotbalist şi team manager al lui U Craiova 1948 a relatat cum se simte rivalitatea şi ruptura din oraş. 

"Este un meci care nu ar fi trebuit să aibă loc, pentru că eu am fost la FC U Craiova. Am jucat atâta timp acolo, ştiu ce se întâmplă în oraş, ce trăiri sunt. Prieteni care nu îşi mai vorbesc din cauza faptului că sunt două echipe în oraş cu acelaşi nume, aceleaşi culori şi aceeaşi stemă aproape", a declarat Mircea Bornescu la Prima Sport. 

FC U Craiova 1948 vine după două rezultate excelente, obţinute în urma unor prestaţii solide cu primele două clasate ale stagiunii trecute, CFR Cluj, respectiv FCSB.

De partea cealaltă, sub comanda lui Laszlo Balint, Universitatea Craiova nu a obţinut niciun succes în campionatul intern, după trei etape acumulând doar două puncte.

Afla mai multe despre: mircea bornescuu craiova 1948 - universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare