Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două reveniri importante la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi a anunţat ce fotbalişti ajung în lot

Două reveniri importante la Universitatea Craiova! Mirel Rădoi a anunţat ce fotbalişti ajung în lot
Comentarii

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a salvat doi fotbalişti eliminaţi din lot de Laszlo Balint.

Cei foi fotbalişti care revin la Universitatea Craiova

Fostul selecţioner Mirel Rădoi a preluat, marţi, conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova, el fiind prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Rădoi îi succede la gruparea olteană lui Laszlo Balint, de care Universitatea Craiova s-a despărţit în urmă cu câteva ore.

Ionuţ Vînă (27 de ani) şi Dan Nistor (34 de ani), cei doi mijlocaşi pe care Laszlo Balint nu s-a mai bazat şi i-a exclus din lot, revin la echipă, dar sub comanda lui Mirel Rădoi. 

"Vînă şi Nistor vor fi în programul echipei, vor reveni. Vreau să am toţi jucătorii la dispoziţie şi, în funcţie de antrenamente, vom decide. Dar da, se vor întoarce la antrenamente", a spus fostul selecţioner, marţi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat. 

Mirel Rădoi se gândeşte şi la transferuri, dar într-o perioadă scurtă are nevoie de un lot complet. Joi, de la 20:30, Universitatea Craiova joacă a doua manşă din turul III preliminar Conference League cu Zorya, după ce în primul meci ucrainenii au câştigat cu 1-0. 

De ce i-a exclus Laszlo Balint din lot pe Vînă şi Nistor

”Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup. V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând faţă de meseria lor şi în al doilea rând faţă de grup şi de clubul care îi plăteşte.

Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieşim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”, a spus Laszlo Balint înainte de meciul cu Vllaznia.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare