Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a făcut planul pentru Universitatea Craiova: ”Vreau o schimbare de atitudine!” + Detalii despre staff-ul tehnic

Mirel Rădoi a făcut planul pentru Universitatea Craiova: ”Vreau o schimbare de atitudine!” + Detalii despre staff-ul tehnic
Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) este noul antrenor al Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi a făcut planul pentru Universitatea Craiova: ”Vreau o schimbare de atitudine!” + Detalii despre staff-ul tehnic

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil doi ani cu Universitatea Craiova! Antrenorul este liber de contract din noiembrie 2021, de când a plecat de la echipa naţională.

Întrebat despre planurile de viitor la Craiova, Rădoi a mărturisit că doreşte o schimbare de atitudine. De asemenea, a dat detalii despre staff-ul tehnic cu care va colabora în viitorul apropriat. 

”Nu are nimeni o baghetă magică. Nici Guardiola, cu 1 miliard de euro cheltuit, nu a luat Liga Campionilor. Vreau o schimbare de atitudine. Doar asta putem face într-o perioadă aşa scurtă. Vreau un joc spectaculos, pentru a-i atrage pe fani lângă noi. Trebuie să colectăm toate datele. Dacă sunt probleme, trebuie să le corectăm. Eu şi staff-ul suntem nerăbdători să începem munca. Eu nu mai aveam răbdare să încep. Vom vedea dacă vine Florin Constantinovici în staff. El are contract cu Federaţia şi trebuie să vedem care e situaţia”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă. 

Balint, OUT DE la U Craiova

Universitatea Craiova a avut un început slab de sezon, cu o singură victorie în primele 4 etape din campionat. În plus, a pierdut cu 1-0 în prima manşă cu Zorya, din turul 3 al Conference League.

În primele 4 etape, Universitatea Craiova - club care şi-a propus din nou să atace primul loc - a reuşit o singură victorie. Succesul a venit chiar în derby-ul cu FC U Craiova, pe care a învins-o cu 2-1.

Perspectivele nu arată prea bine nici în Conference League. În turul 3, prima manşă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de ucrainenii de la Zorya, echipă care n-a mai jucat un meci oficial de când a început războiul, la finalul lui februarie 2022.

Dincolo de rezultatele slabe, şefii Universităţii Craiova nu sunt încântaţi nici de joc. La derby-ul cu FC U Craiova, jucătorii lui Laszlo Balint s-au impus cu 2-1, însă au avut o posesie de doar 37%.

Drept urmare, conducerea Universităţii Craiova n-a mai avut răbdare şi a renunţat la serviciile lui Laszlo Balint.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare