Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu recunoaşte că a vrut să-i transfere pe Florinel Coman şi pe Darius Olaru la Rapid: ”Am vorbit personal cu domnul Becali”

Adi Mutu recunoaşte că a vrut să-i transfere pe Florinel Coman şi pe Darius Olaru la Rapid: ”Am vorbit personal cu domnul Becali”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a recunoscut că a fost interesat de transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman.

Rapid a încercat două transferuri greu de realizat. Dacă iniţial părea o glumă, Adrian Mutu a confirmat că i-a vrut pe Darius Olaru şi Florinel Coman.

Rapid ar fi vrut să plătească două milioane de euro pentru Florinel Coman, plus un procent dintr-o eventuală revânzare.

Adi Mutu a confirmat că a vrut să-i transfere pe Florinel Coman şi pe Darius Olaru

Cu un acţionar nou, Dan Şucu, Rapid ţinteşte din nou fruntea clasamentului. Giuleştenii şi-au îmbunăţăţit considerabil şi situaţia financiară, astfel că pot visa la transferuri importante.

Însă Adi Mutu s-a aruncat mai departe de atât. Antrenorul Rapidului a vrut să-i transfere la Rapid pe Florinel Coman şi pe Darius Olaru.

Informaţia a fost interpretată iniţial ca o glumă de cei de la FCSB, dar Adrian Mutu a recunoscut că a avut şi o discuţie cu Gigi Becali pe această temă:

„Da, e adevărat. Am vorbit personal cu domnul Becali. Altele sunt preţurile, faţă de ce ne-am gândit noi. Nu ne permitem aşa ceva. Cred că e încheiată treaba. Nu are rost să discutăm. Doar le putem ura baftă în Europa”, a spus Adrian Mutu.

Un alt jucător pe care Adrian Mutu a vrut să-l aducă la Rapid a fost Ciprian Deac. Însă nici aici nu a avut prea mult succes:

”Nu cred că CFR Cluj s-ar despărţi de Deac şi nici el nu cred că ar pleca din Cluj. Acum preferăm să mai aşteptăm şi să ne uităm”, a mai spus Adi Mutu.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare